Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Okej, sista dagen blev inte för två dagar sen, för jag glömde bort bloggen. Men nån random snubbe sa att min blogg var cool, och då kom jag på bloggen.
Själv anser jag att bloggen suger. Alltså riktigt suger. Sämsta jag ever har gjort, förutom nån gång när jag var liten och skulle räkna ut ett plustal som blev 13. Tog stopp vid 10. Kunde inte räkna mer. Siffrorna försvann. Det var läskigt och roligt, för jag skrattade åt mig själv.
Det får bli mitt sista ögonblick, för guess what? Så jävla skönt att dessa "dagar" är över.
NU! Hey ho! Lets go!
Jag saknar Sture.

Dag 29 – Mina ambitioner.

Har ingen jävla aning om vad man ska skriva här. Jag har tänkt ganska länge nu men jag har absolut ingen aning.
Vad i helvete menas med ambitioner?
Och ja, jag ska ta tag i bloggen. Jag ska blogga mer, men sista dagen är imorgon, med denna lista! Sen är det som vanligt.
Ja, jag är extremt söt osv.

Dag 28 – Det här saknar jag.

Jag saknar Oscar. Jag saknar kakan i micron, jag saknar stampa med Leroy-danserna, jag saknar bloggsnacken och politikpratandet.
Jag saknar mina syskon. Jag saknar Knut. Jag saknar mina katter, jag saknar min hund. Jag saknar dom klubborna som fanns förr i tiden som jag och Amanda jämt handlade, jag saknar Bea, jag saknar någon som kan städa min lägenhet.
Anyone?

Dag 27 – Min favoritplats.

En favoritplats är ju utan tvekan uppe på ett tak i min ensamhet. Det är ganska awesome.
Och en av mina nya favvisar är gymmet. Nu när jag (äntligen) har mina träningsskor finns det inget som hindrar mig från att träna, så imorgon sticker jag iväg och kör!
Bjuder på en jävligt söt bild på mig själv.

Dag 26 – Mina rädslor.

Att leva på studiebidrag tills skolan tar slut för att sen övergå till socbidrag. Nejtack.
Att jag ska bo i denna lägenhet resten av mitt liv. Inte för att det är något fel på den nu, men you get the point. Nejtack.
Höjder, Den nya karusellen på Gröna Lund, att bli vuxen.

RSS 2.0