Psykos

Mycket har hänt på bara några dagar. Jag har glömt bloggen, jag har tänkt på bloggen, inte orkat bry mig om bloggen och träffat superfina människor. Jag är glad, jag är nöjd och jag är tom. Jag har massa att skriva men inget som kommer ut. Så jag skriver kanske imorgon, eller så.

Snart!

Jaha, jag hade nästan, men bara nästan glömt bloggen. Men jag ska blogga, kolla nu lixom, jag bloggar! Dom senaste dagarna har jag spelat sims,sagt upp lägenheten, ringt vattenfall, ringt radiotjänst, skrivit på nya kontraktet och skickat iväg det, jag har hat städmani, städat här och hos mamma, har diskat och torkat, och tvättat. Nu har även systers present kommit, så jag ska in till henne och lämna det sen, och så ska jag på synundersökning för körkortet. Puh, livet är komplicerat. Imorgon får jag pengar, pengar = mat.
Äntligen.

Eskilstuna - here i come.

Okej. Dom ringde mig från graflunds och sa att lägenheten var min om jag ville. Ni anar inte hur glad jag blev, för jag vet inte riktigt hur länge jag har velat flytta dit. Och nästa år ska jag göra det. Jag är superglad. Det var allt jag ville.

ngfmnf

Jag viiiill inte blogga!

Tralala

Känner mig inte på topp, alltså. Jag är supertäppt och har ont i huvudet. Super-könt, för er som ville veta, osv.
Jag är lite för trött för att skriva något mer, för det tar ju stopp typ nu. Jag kan säga att jag ser knappt vad jag skriver, så om det är felstavat (förutom könt) så skyller jag på det
Nu ska jag kollar på något tråkigt på tv. Hejdå.

Lägenhet?

Jag har ärligt talat en bra anledning till varför jag inte bloggat. Jag har inte vart hemma! Den du.
Jag har vart i Eskilstuna och sen kollat på lägenhet där med. Jag har även gjort en till intresseanmälan på en lägenhet som är 1 kvadratmeter större än denna, alltså hela 17. Jag hoppas jag får den lägenheten som är på 26 kvm.  Lite bättre, och ligger preciiiis vid Mamma Wivvis lägenhet. Eller precis och precis.. typ 2 steg därifrån. Men nu ska jag nog gå hem till mamma, för jag vill inte vara här mer. Hejdå.

!

Trött på ditt skitsnack, och dina lögner. I see right through you.

Jag har inte gjort för mycket idag. Vart med Oscar, vart på systemet, vart på ica, träffat Fanny, spelat sims, och snart ska jag göra något annat som att städa eller något för att slänga ur mig lite ilska.
Och jag hatar det jag inte kan kontrollera.

Diablo

Jag har setat och nötit Diablo II nu ett tag, och det var väl kul tills jag dog. Horspel. Nej, men me love. Men jag älskar sims mer. Utan tvekan.
Jag intresseanmälde på en till lägenhet jag har hittat i Eskilstuna. Jag hoppas jag får den, även fast den ligger där jag inte vill bo. Men what to do. Bara att hoppas.
Nu ska jag kolla på Gossip Girl igen, för nu började det.
Puss på stjärten

Zzz

Jaha, då var min födelsedag här. Som jag har längtat. Nu känner jag att det kunde gått liiiiiiite längre tid tills jag fyllde, men jag kan ju inte lixom ändra det. Men flaggorna är iaf uppe för min skull, och så har det alltid varit. Jag råkade äta en fet frulle förut. Ojdå. Nu ska jag sova. Nej, men nej. Hejdå.

Party

Okej, så jag var på kalas idag. Mitt egna dårå. Eftersom jag blir vuxen imorgon. Jag fick 2 koppar med fat, i liiiiiiiila såklart. Och en skål som det står GODIS på. Fick även 1100 kr och 600 på Åhléns. Tårtan jag gjorde fick väl okej kritik antar jag. I loved it, så det är väl det som räknas. Nu ska jag snart lägga mig, för jag är helt slut. Imorgon är min dag, och endast min dag.

Adios Amigos

Jag har verkligen inte haft lust med bloggen. Jag har inte lust att göra videos. Jag har bara lust med att sitta här och se allmänt supersöt ut som vanligt. And that's what i'm going to do. 
Iaf, idag fick jag hem kläder från H&M. Jag är nöjd över det jag har beställt. Jag är glad.
Puss!

Blåbär

Bloggen blir lidande i mitt hektiska liv. Jag har fullt upp, men samtidigt absolut inget att göra. Jag har inte någon ork till att spela in film, då min fantasi är försvunnen. Min hjärna vill bara tänka på en sak, och jag är trött.
Idag - bäst.
Jag har inte lust något mer.

RSS 2.0