Dag 15 – Mina drömmar.

Det är så mycket jag vill hinna med innan jag dör.
Mina drömmar är att hoppa fallskärm, bli sexolog, bli marinbiolog, bli mamma, köpa en fet lägenhet, få ett fett jobb, bli nya Fråga Olle, se Manchester på Old Trafford, skaffa motorcykel+kortet till.
Och jag vet att jag iaf kommer fixa 5 utav dom sakerna.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Inget. Gick naken.. Nej men jag hade jeans, linne, linne, linne och en långärmad.
Även strumpor och underkläder! Det ni.
Statt igår. Det va väl kul. Bara så jävla mycket köande, i dont get it liksom. Är det för att alla 91or få gå ut där nu? Eller vadå? Weeell, anyway, Ja det va väl det.
Orkade inte åka med 11 bussen som Bea gjorde så jag tog den som gick 21.15 :)
Gick även Djulö-rundan med Tove.
Nu ska jag göra nåt annat, cuz dis sux.

Dag 13 – Den här veckan.

Oj.. Nu ska vi se..
Måndag; ingen aning om vad jag gjorde då.
Tisdag: Fick pengar.
Onsdag: Solade kanske? Eller när det nu var. Och brände mig.
Torsdag: Jarru.
Fredag: Hängde med bästa Bea.
Idag: Fest på statt såklart
Imorgon: Dö :)

Dag 12 – I min handväska.

Använder inte ofta min lilla handväska, men i den har jag tre busskort, pass, mobil, 2 plånböcker, tändare, nycklar, lypsyl,typ enkronor som ligger löst, kvitton. Och ja.. Så mycket får plats i min PYTTELILLA väska.

Dag 11 – Mina syskon.

Allt jag kan säga är att mina syskon är mitt allt.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Mjukisdress! Har för ont för att nåt annat ska åka på.
Jävla solarium. Fan.

Dag 9 – Min tro.

Jag tror på liv på en annan planet. Finns det i detta solsystem är det väl nästan säkert att det finns. Dock tror inte forskarna så som jag tror, för dom har undersökt 500 planeter och solsystem och inget finns där. Dock kan dom ju inte veta säkert med tanke på att vi kan inte åka till ett annat solsystem. Detta är alltså vad dom har åstadkommit från att sitta på sina rövar på denna planet och gissat. Tror jag.
Jag tror även på ett liv efter döden. Eller att själen fortsätter leva och att man är medveten om det. Jag tror inte att det känns som en livslång sömn.
Jag tror inte att någon gud finns. Jag tror inte heller att Jesus var så märkvärdig så som vi får honom att låta. Inte heller Moses och alla dom andra 11. Dom va tolv va?
Jag tror inte på Shiva, jag tror inte på Allah. Jag tror inte på någon religion. Dock tror jag att det är något vi har uppfunnit för att kunna känna någon slags trygghet.
Vi människor har ju någon tendens till att vilja känna att någon vakar över oss. Vi vill inte vara ensamma och då tar vi det till oss.
Jag tror på folket. Jag tror på mänskligheten. Jag tror på homosexualitet, bisexualitet, transsexualism. Jag tror på heterosexualitet, jag tror på det VI är. Det vi människor är.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Jag var hemma från skolan. Skolkade som vanligt på den tiden. Mamma ringde och sa att hon skulle åka in och avliva Arrow (morfars hund) pga att han inte orkade mer. Åt aldrig, och nu hade det gått så långt att han aldrig gick ut. Eller.. hon ringde och jag svarade inte, sen ringde jag upp och då berättade hon det. Och då kunde jag inte följa med. Sen kom hon hem till pappa. Oh, this is so hard for me. Blir lite teary nu. Så hon kommer dit, och berättar att morfar har dött. Det är något som kommer förfölja mig hela mitt liv. Min älskade morfar. Min fina morfar. Alla minnen.
Jag älskar dig. Forever and more.

Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har ingen aning om varför inläggen inte hamnade i den ordningen jag skrev dom, men whatever, u get the point iallafall.
Men iallafall, här kommer fortsättningen ;
Min bästa vän.. Bästa vän. Måste nog säga att Tove är min bästa vän. Och Bea. Och Louise. Och Tobias.
Det är dom jag kan berätta allt för, och dom jag älskar villkorslöst tills jag dör. I just know.
Jag och Bea började våran journey 03. Även Louise. Det var då Bea och Lollo var bästa polare, och jag hängde med Sofie. Det var kul. Jag och Lollo hade likadana byxor första dagen. Och nu när jag tänker efter - skitfula. Jag kommer även ihåg då jag och Bea hade nästan likadana kläder. En rosa tröja, mörka jeans, med en fläck på ena knät (båda hade på höger tror jag), och vita skor.
Anyway, nog om kläder.
Jag älskar er, chicas!
Och T&T, bäst är ni.

Dag 6 – Min dag.

MIN DAG var såhär:
Var vaken till halv 5, somnade. Vaknade 07.35 av kattjävlarna skulle öppna dörren, somnade.
Vaknade 12.30, satte mig i vardagsrummet, smsade med Bea, kände doften av äckligt kattpiss och rotade runt varihelvete sture hade pissat, slängde ut en madrass på balkongen som han hade gosat sig lite med för den stank äckelkattkiss, fortsatte smsa med bea, bestämde att hon skulle hämta 14.10,
gjorde mig iordning tills dess, Bea kom 14.40 (inte förvånad) drog till stan, drog en frulle på McD's, handlade mjörre och bröd, samt frukt, åkte hem, gjorde fruktsallad åt mamma, skällde ut kattfan, satte mig här, tadaaaa.
Sen nu så ska jag äta glass, och inget mer.

Dag 5 – Vad är kärlek

What is love, baby dont hurt me, dont hurt me.. No more.
Nej. På riktigt nu. Kärlek för mig är den där okontrollerade känslan som smyger upp på en som gör att man älskar någon hejdlöst. Man gör vad som och man vet att detta är en känsla som aldrig kommer ta slut. Om det är kärlek för ens barn, ens djur, ens partner avgör man ju själv.
Detta är kärlek för mig.
+ Syskon.

Dag 4 – Det här åt jag idag

Frulle : HAH, nej.
Lunch : Säkert nåt skit jag hittade i skafferiet. Eller nån macka.
Middag : Säkert nåt gott.
Och säkert nåt skit emellan :)

Dag 3 – Mina föräldrar.

Efter mycket om och men. Mycket frågor om när, så kör jag väl på nu. Varför jag valde att att inte fortsätta sist var för att denna kategori är så otroligt svår.
Jag har inte två föräldrar. Jag har 5. Jag har vissa som beter sig annorlunda. Vissa som har världens finaste insida. Vissa som dricker för mycket. Vissa som alltid ställer upp. Jag vill inte sitta här och skriva ut vilka av alla jag älskar mest och vilka jag inte riktigt står ut med.
Men jag kan säga att jag älskar alla mina 5 föräldrar. Mina mammor Anneli, Wivvi och Carina. Mina pappor Robin och Pontuz.

JAG MIG SARA

Jag hör ganska dåligt. Det har jag märkt nu på sista tiden. Jag har även tinnitus till och från. Jag är även jävligt lycklig för vad jag har i livet.
Och jag är jävligt glad att snart är det imorgon och då är det tårta.
Och jag är jävligt glad över att snart är det nästa vecka.
Onsdag.
ONSDAG ÄR LOVELY.

kfdsjölgfsd

Okej, så det har gått 7 dagar sen jag uppdaterade. Men jag har faktist varit sjuk och är det fortfarande. Dock inte riktigt lika allvarligt. Men jag är fortfarande nästan orkeslös. Jag har faktist ingen ork att skriva mer. Pusshej.

RSS 2.0