My eyecandy

Du var bara borta en kort, kort stund. Men för mig var det en hel evighet.
Äntligen säger jag bara.

Blogg och sånt

Det är som att jag ska förtjäna att läsa Kissies blogg när jag kollar igenom alla bloggar. Jag måste läsa alla bloggar i den ordningen jag har och avslutar med Kissies, för hon är ju så.. Ja. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag ens läser dom. Jag har slutat läsa Febbs blogg, för hon blev värdelös på att uppdatera. Så jag skippade henne och bytte ut henne mot Dollyblonde som skriver helt opassande texter och tycker det låter bra. Ja, jag är en klagare, men jag får vara det. I denna ordning läser jag bloggarna (tråkigast först);
1. Gaybloggen
2. Paow
3. Dessie
4. Kenza
5. Falsksanning
6. Gossips
7. Dollyblond
8. Kissie

(:

Jag är helt slut. Jag är så otroligt trött. Och jag har ingen aning om varför. Nu somnar jag när som. Och jag har inget riktigt att skriva så ni missar inget.

Det er på tide du blir glad igen

Rasmus Seebach – Glad igen
Denna låt är finast ever.
'jeg kan ikk’ leve med 
ville hade mig selv 
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'



Buzz

Jag kollade runt på blocket (som jag gör när jag har tråkigt) på hundar. För jag har länge velat ha en hund. Så en dag, så såg jag en annons. Klickade mig in där och blev helt kär i det jag såg. Det var en renrasig amstaff som inte bor alltför långt härifrån. Jag kände lyckan och skickade iväg ett mejl. Nu sitter jag här, spänd och förväntansfull på vad som kan hända. Jag hoppas verkligen. Det gör jag.
Ni måste hoppas åt mig.
His name is Buzz, and he's gorgeous

Puss

Hjälp mig hitta en bättre bloggdesign. DIS1SUX, men ville verkligen ha bort den andra. Så hjälp mig nununununu.

California Gurls

Hejsan my lovers. Eller idioter, vad vet jag. Vet ju inte vilka som läser.
Anyway, Har vart i Södertälje, så därför har jag inte uppdaterat min kära blogg.
Byta design ska jag oxå göra när som. Typ om 10 minuter.  Men innan ska jag blogga!
Fast.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är tom typ.
Nej, nu ska jag leta efter en ful bloggdesign som kan förgylla min fula dåliga blogg.
Puss & Kram, ses på stan!
<3

Jag vill regissera slutet

Tove; Vi har våra stunder när vi gör spontana saker såsom åker till Parken Zoo, går till stallet och andra roliga saker. Och jag är glad att jag har dig. Det är jag verkligen. Jag kanske inte alltid visar det, men du är den som gör mig glad, och verkligen visar att du bryr dig. Ord i sig kan inte förklara hur mycket du betyder för mig. Utan dig, Charlie, så skulle livet vara så förbannat tomt. Jag älskar dig.

Tobias; Du är datanörden i familjen. Verkligen. Du är nästan aldrig hemma och när du väl är det är det datorn som gäller. Det är inte så lätt att hitta på saker med dig, när du är i den åldern då vänner, flickvänner och datorer betyder mest. Tro mig, jag har själv vart där, förutom flickvänner då. Då var det killar istället. Men you get the point. Men jag vet att du alltid finns där och det går alltid att prata med dig. Även om du verkar lite carecake-aktig så vet jag att du bryr dig. Och att du älskar mig. Jag älskar dig.

Amanda;
Vi var tighta när vi var mindre. Men något hände. Vi växte upp, i olika hem, med olika intressen och vänner. Men vi vet att vi båda finns där för varandra, för vad som än händer är du min syster. Lika så jag är din. Jag vet att du har gått igenom en jobbig period nu, och jag vet mycket väl vad som hänt. Och du förtjänar det inte. Du förtjänar bara det bästa. Om det ens är bra nog för dig. Jag älskar dig.

Pappa;
Jag träffar dig sällan. Jävligt sällan. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är tom när det kommer till dig. Du har gjort en del val i livet jag inte riktigt förstått. Och jag lär väl aldrig få reda på vad som vandrar runt där inne i ditt huvud. På grund av dessa val du har gjort har jag valt att inte bo hos dig. Du vet mycket väl vad jag pratar om. Hoppas jag iallafall. Jag hoppas verkligen att du får iordning på ditt liv och att du inser att du har en dotter till som existerar. Det skadar inte att höra av sig ibland och fråga hur jag mår. Istället för att vänta på att jag ska höra av mig. Jag säger inte åt dig att göra det, jag ber dig. Jag saknar förut. Jag älskar dig.

Mamma;
Ditt livsval har gjort saker och ting komplicerat för mig. Hur jag kan säga att du sårar dom runt om dig och du ställer frågan ; HUR kan du göra det. Det sårade mig mest. Och det gör det fortfarande. Jag hoppas att du snart inser att jag inte mår bra av det. Det har jag även sagt. Men jag hoppas att du verkligen tar åt dig av det snart. För jag orkar inte riktigt mer av allt runt omkring. Jag saknar min mamma. Så som det var innan allt shit. Mamma, jag älskar dig.

Mig själv
; Idag känner jag mig värdelös. Jag känner mig hopplös och rädd. Jag är ovetandes om det jag behöver veta och få svar på. Jag är vilse och hittar inte ut. Jag behöver hjälp och det vet jag om. Jag hatar mitt liv egentligen. I really fucking do. Jag hatar mig.


Close the door and leave your key

Sådär ja. Det jag väntat på kom idag. Känns awesome. Verkligen inte, men jag menar, vad ska man göra? Jag har själv satt mig i denna sits, och får själv ta mig ur. Inte riktigt såhär jag ville ha det. Men när folk hör av sig efter såhär lång tid och tror att jag vill ha något med dom att göra så.. Ah, jag vet inte vad jag ska säga bara.
Jag är bara trött på att alla förväntar sig att jag inte ska gå vidare och att jag är patetisk nog att vilja ha dom / träffa dom / osv.
Sick of it. Det är så mycket jag egentligen vill skriva men inte kan. Åh.
Love oh love i got to tell you how i feel about you.



Kalasfint!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

HEHE. JA. VILL. VINNA. MIN. SKO.


Sug och svälj, Oh, en älg.

Jag har haft fullt upp och jag ber om ursäkt för min underbara uppdatering. Eller.. Why should i egentligen? Kör på lite Kissie-style här. Det är ju min blogg och mitt liv. Inte så att jag har något att be om ursäkt för.
Egentligen.
Men det är ju inte Sarastyle. Så im sorry. Lite iallafall.
Hur mår vi? Inte så att ni kommenterar med något så jag ska väl låta bli att fråga något.
Så jag ångrar den frågan.
Hur mår jag? Jag mår bra, tack som frågar. Lite trött, lite kissnödig, lite awesomefeeling.
Så livet ska vara.
Puss på mig, för jag är fan så mkt bättre.

Trött

Trött på att höra det ordet. På att se folk använda det. På att höra folk prata om det.
Jag är trött på att det förstör liv och relationer. Jag är trött på vänner som romantiserar det.
Jag är bara trött på det.

Hallon

Jag ska skjuta någon snart. Jag är trött på att bli dissad. Nåja. Jag är inte den som är den. Nu ska jag pilla mig i stjärten och onanera. Eller något.

Idioti. Ren idioti.

Jag tänkte på en sak. Hur våran värld kan vara så stark som den är och stå ut med oss som förstör och förgör. Som det där med Tjernobyl, ingen människa skulle klara av att bo där nu pga alla sjukdomar och skador strålningen kan göra. Den är upp till 1000 gånger så stark där. Men nu när det fått vara ifred från människor och maskiner och sånt smuts så är livet där så mycket bättre. Det finns sjukt mycket djur och växter. Träd som växer och har sönder trappor, och byggnader. Och inget av dom djuren har förkortad livslängd eller allvarliga skador. Heller inte växterna. Allt är frid och fröjd och rena rama djurparadiset. Jag önskar att människan ibland bara kunde förstå vad vi gör med vår värld. Det ska komma fler generationer av oss och om vi inte börjar ta hand om världen snart lär dom inte få en sån bra värld att leva i med miljögifter överallt.

Jag blir lite fascinerad över hur vår värld egentligen fungerar. Hur den klarar sådana påfrestningar som vi utsätter den för. Jag skulle vilja veta allt som finns att veta om vår planet, för det är ju nästan helt otroligt om man tänker efter. 

Men jag blir bara så trött på att vi förstör så mycket. Och jag vet att även jag är en del av problemet. Så jag håller inte på att predikar om att jag är en exemplarisk människa och att alla ska göra som mig. Jag förstår bara inte hur vi människor egentligen kan vara så slappa.
Jag ska bli greenpeace-are.

Död

Idag har varit en jobbig dag.
Nu ikväll gick jag in i en jättefin djup depression. Jag är ganska självmordsbenägen just nu, och ska jag vara ärlig så orkar jag inte riktigt bry mig om något just nu.

Jag önskar lite att jag hade mer än
dom pillren jag har hemma så jag
kunde dö.

Om så bara för en liten stund.

Vollybollval

Min och Oscars humor:
- Beachvolleyboll.
- Kallade du mig bitch?!
- Nej, beeeaaachvollyboll!
- Vadå beeeaaach?! Det heter bitch.
- Nej, beach! Du vet, en strand?
- Kallade du mig strandad val?!
Lovely.

Sjuk

Jag mår så ruttet dåligt att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Jag orkar inte göra något, utan ligger mest på min säng i smärtor.
It hurts soooooo baaaaad.
Godnatt.

Timo Räisänen

är den vackraste varelsen som någonsin har existerat.
Puss på honom och hans underbara musik.
Det var allt jag ville!

Kram!

Idag har jag eldat upp tågbiljetter och målat på kondomer. Jag har sovit, skrattat och gråtit lite. Jag har gått, packat och åkt taxi. Jag har varit på festival, bott i en piss-dunge och på en skola. Jag har ätit ostbågar, sjungit och druckit fanta.
Nu ska jag sova. More to go.
Jag är kram-ig

RSS 2.0