Svt sux

Kollade på utfrågningen av Jan Björklund förut, men kunde inte titta så länge för programledarna gjorde mig så förbannat irriterad. Med Mona Sahlin körde dom stenhårt och elakt. Det var bara elakt och dom var allmänt dryga. Sen nu när lilla Jan, lilla älsklingen Jan kommer in, då är det en massa gulligullande och puttinuttande. Jag tycker att dom som programledare borde vara med opartiska i det hela och inte visa vad dom tycker. Alla har nu förstått att dom kommer köra hårt på dom röda, och smöra vägen åt dom blåa så dom glider fram. Dom kommer få dom röda att se ut som skit och dom blåa att se ut som om dom är bäst i världen. Vilket jag verkligen inte tänker tåla. Fortsätter det likadant kommer jag åka till den där jävla studion och sitta där själv och vara program-ledare. För jag vet iallafall hur man ska vara för att verka opartisk, även om man inte är det.
Grow up!
Jag kan absolut se positiva saker hos både alliansen och hos dom rödgröna.
Jag säger inte att jag inte ser något negativt med dom båda, för det gör
jag verkligen. Därför vill jag starta ett eget parti, med mina åsikter och tankar
och jag tror att om jag bara lärde mig om hur man ska finansiera det hela
så skulle det inte vara så stort problem.
Lär mig, åh ni stora mästare!

Tom

Jag finner inga ord. Inga ord alls för vad du gör mot mig.

Cry me a river

Så trött på ditt drickande. Att du aldrig kan förstå att jag mår dåligt av det. Kan du försöka tänka i andra banor kanske? Du kanske kan erkänna för dig själv att du är alkoholist till att börja med. Istället för att förneka det hela. Det gör bara ont, och jag orkar inte mer. Ta det lugnt nu, jag. Bara 2 veckor och 5 dagar kvar. 

Hyran är betald, så jag kan flytta in. Jag är glad, egentligen. Eller jag borde vara.
Jag orkar inte nu.
Hejdå.

Orkeslös

Jag har absolut ingen lust med att blogga. och jag vet, jag skriver ju så otroligt mkt hela tiden, minst 11 inlägg om dagen, men jag har absolut inget att skriva. För jag gör inget mer förutom att gå till Ica med Oscar. Sitta ute på bänken med Oscar. Gå ut med hunden och Oscar. Gå ut med Oscars hund och Oscar. Smsa med Oscar. Sova. Äta. Kissa. Skita. Borsta tänderna. Dator. Tv. Sova. Det är lixom.. Allt jag gör.  Så hejdå. 

Hej hej hemskt mkt hej.

Jag är hemma igen. Jag har svårt att blogga när jag inte befinner mig hemma, så.. Om ingen har en liten minidator att skänka mig så får det vara såhär :)
Jag är kissnödig som en jag vet inte vad. Men jag orkar inte kissa. Jag har vart i Eskilstuna i helgen. Det var väl helt ok. Tror jag åker till Örebro i helgen som kommer oxå. Blev bjuden till Stig & Ann (Louise's pojkväns mamma med respektive) på kräftskiva i Näshulta, och blev bjuden till Örebro med my love Hannie. Vi får se vad som händer.
Nu ska jag kissa, för nu fick jag ork. Hejdå.

:3

Jahopps.. Idag då? Kan inte ta mig till Eskilstuna som jag ville, så jag kan inte träffa min bästa. Jag knappt ta mig nånstans. Jag älskar att inte ha pengar. Det äger so badly. Jag har idag hunnit vakna, kolla på Våra bästa år, gå ut och sitta på bänken med Oscar, blivit halvt jagad av en äcklig bålgeting och bäddat min säng. Jag är så otroligt duktig. Nu ska jag iväg och typ.. Äta frukost! Japp, det ska jag! Smell you later!

Idioter

Gosh vad jag älskar kommentarer från oskyldiga anonyma människor som inte vet hur lätt det är att ta redan på vem det är som skriver.
Nog om det, folk är bara uppblåsta idioter.
Idag är det torsdag. Idag händer absolut inget. Ska väl bara packa lite mer än vad jag gjorde igår så jag bara har att flytta över alla saker när jag väl flyttar. 
Jag har verkligen ingen större lust till att blogga just nu.

Papa Bear

Jag har verkligen fastnat för det. Papa Bear. Det klingar bra.
Bläddrade nyss förbi på tv4 fakta. Hur i helvete kan man låta det gå så långt i vissa länder att dom låter barnen leka terrorister och misshandlar varandra och sätter en fejkpistol mot deras panna, kallar dom för jävla horor, jävla äckel, och vissa andra väl valda ord. Blir så irriterad när jag ser folk låta det gå så långt.
Men det är ju heller inte kul att läsa om sånt, så jag ska skippa det nu.
Jag har vart med Oscar typ.. 3 gånger idag. Det är typ.. 4 gånger mindre än vad vi brukar lixom.
Det är mina naturliga läppar, så ni behöver inte fråga något om dom.
Och nej, jag spärrar inte upp mina ögon. Jag har naturligt stora ögon.
Och tuttar. Hejdå.

Han micrade min kaka.

Och oljade min stekpanna. Han bakade min bulle, han tände min lampa. Han strök mina gardiner, han handlade min mat. Han bäddade min säng, han tvättade mitt golv! Han hämtade min post, han lagade min tv.
Någon som vet vad jag snackar om?
Inte för att det stämmer, men kul äre iallafall.
Igår va jag hos mina kusiner för att träffa Ebba & Molly innan dom åker ner till Malmö igen. Vi var och kollade på Klaras ridning och hon ramlade av en gång. Fick en vit rosett. Efter det åkte vi hem och skulle käka. Dom valde att sitta ute, men jag fick sån panik av alla getingar att jag tog min mat och gick in. Sen skulle dom iväg och äta glass vid pingstkyrkan men mamma ville inte och inte heller jag. Så mamma släppte av mig vid bion och där kom Sardar och hämtade upp mig. Vi åkte till Alfons, och gastuberg, och Norrköping för att avsluta med Vingåker.
Lite kul var det allt.
Nu ska jag snart iväg med Oscar och träffa Fanny som bor 8987 mil härifrån :) Fast hon kommer ner till station, så vi slipper gå långt. Thats whats been going on, dudes.
Hejdå.
Ebba.
Molly.

Spänd banan

Jag har valt tapeter och ska få min pappa att fixa lite saker med tapet och bygga grejer som jag vill ha. måååå....steeee.... haaaaa... måste!
Nu ska jag planera om allt jag skulle ha från Ikea då allt inte är behövligt längre.
P&K
Godnatt.

Lägenhet

Jag är trött. Jag ska kolla på tapeter om en timma. Och golv. Ska ha det vitt och svart. Det kommer bli sickt nice.
Nu ska jag få tag i Oscar. Godnatt.

Today, tomorrow, forever.

Imorgon is the day. Dagen då jag ringer till tant sjuksköterska för jag behöver en årlig besiktning av min fitta.
Eller lite närhet och pill. Jag vet inte, kan inte avgöra vilken känsla det är.
Nåja, its that time of the year anyway.
Idag har jag vart med mina bästa vänner Kissa och Rosann. Alltså, det är jag som är Amira. Och jag hänger inte ut folk i bloggen, jag menar.. Det är so not blogggaya-style.
Men då undrar man vad Paul håller på med? Är han rasist? Paul är min transa vän. Han hette Paulina innan. Nu kallas han Paul och har en pojkvän. Hugo Grönas. Snacka om att bara vara tillsammans för publicitet. Och Kinza då? Alltså, man uttalar hennes namn Känza, men alla tror att det uttalas Kinza men det stavas bara så. Så jävla fail när alla bara säger KIIIINZAAAAA hahahahaha.
Näh, nu ska jag sluta. Det var bara Sara-Oscar-humor.
Nu ska jag sova, för bögjäveln ville inte röka med mig.
Godnatt lovers, haters, och allt däremellan.

Fuck off.

Så besviken. Trodde du var bättre än så men du bevisar bara det jag redan hade på känn.

Veckans Heting

Jag kör en uppdatering till, då jag inte kommer vara hemma i helgen.
 
Veckans heting.
Motiveringen lyder;
För den vackra insidan och den glädje du skänker folket runt om kring dig.
För den fina utsidan du har som du låter alla se.
Jag skänker denna plats till min bögvän, bästa vän, granne.
You're Saralicious.

Zara

Den här skönheten kommer från Zara. Jag tycker nästan
att den är lite to die for. Den är i 100% silke och kostar 799.
Jag vill ha.

Background

Idag testade jag och göra en donut-bun. Så det har jag i håret. Blev väl helt okej, förutom att jag kanske ska testa med en tjockare strumpa nästa gång. Eller en benvärmare om jag hittar någon.
Det kommer bli awesome.
Imorrn sticker jag iväg till Linköping. Awesome awesome. Allt är awesome idag. Jag hoppas det är mer poker på tv idag. Jag är en addict. I'm a pokeroholic.
Godnatt eller något!

No headline

Jag har egentligen inget att skriva som vanligt, för det händer så otroligt sjukt jättemkt i mitt liv. Ozkar har fixat min design. Om ni inte ser den så tryck på F5 så uppdaterar sig sidan. Its awesome. Oscar gjorde designen, jag gjorde headern. ÅSM ÅSM ÅSM. Eller awesome. Jag har beställt en beige kavaj och den såg väl ganska nice ut. Vi får se hur den ser ut när den kommer hem till miiiiig. Hihi, hoppas den kommer snaaaart. Typ nu! Godnatt.

ÅZKAR

Detta inlägg är värdelöst för alla utom Ozkar. HeheheheheHEHEehehe. Ozkar.
Orreborre, jag vill ha min blogg ungefär liknande som bilden jag ska lägga upp snart, fast i gråskala ist.
Så något liknande va.
potatis.

Orkeslös

Jag har inte riktigt haft tid att blogga. Har vart på grönan, vart på kräftskiva samt inte haft lust :)
Men i'm soooo back in track så ni anar inte.
Kräftskivan var riktigt super. Träffade Simon som jag inte träffat på ganska länge. Det var kul. Lite nytt folk var det där också. Dagen efter åkte jag, Tove, Tobias, Helle, Micke, Noah, Linnea, Nellie och Daniel till gröna lund. Vi skulle åka runt 10, men vi åkte väl kanske 10.30-10.45 någon gång. Men fram kom vi och hem med. Nellie fick övningsköra hem. Det var lite awesome. Ni ska se hur roligt det var att sitta brevid en sovande Noah. När han sover flyger han åt alla håll och sitter inte still. Det var superskoj.
Nu ska jag sova. Eller nej. Men nu ska jag kolla på tv.

RSS 2.0