Hej!

Jag är trött. Trött som i Zzz.. Trött på puckon som inte vet hur man behandlar folk. Men iaf.
Snart torsdag, då drar jag. Skönt. Sen blire januari. Skönt. Sen bästa månaden ever - februari. Fuck off and call me Spike va lycklig jag blir då. Då flyttar jag ÄNTLIGEN härifrån.
Äckliga Vingåker. <3

Godmorgon.

Ahop, äntligen säger jag bara. Då är det bara 364 dagar kvar då, tills nästa "favorit"dag. Jag är skapligt trött, efter att jag bara sovit i 9 timmar. Imorgon är det jag som sover bort hela dagen.

Julhelvete.

Jag är otroligt trött på julen. Jag är otroligt trött på allt. Förutom mina vänner. Mina fina älskade underbara vänner.
Jag tycker om mina vänner. Jag skriver en blogg som har väldigt mycket Jag-ord i sig. Jag tycker det är fint med Jag-ord. Jag ska sluta skriva nu för Jag har ingen lust. Jag är mest negativ och saknar för mycket. Saknar saknar saknar.
FEST PÅ LÖRDAG, ciao.
Såhär trött är jag på julen! AAARRRRGGGH!

Kalas

Idag känner jag mig lite söt. Men bara lite. Inte sådär överdrivet mycket, utan sådär lagom u know. Nu ska snart mamma hämta mig, sen får vi se vad som händer. Hem ska jag, och då har jag dator. Iofs har jag det nu med, men bara ett tag. Och jag hatar mac.
Nu ska jag sluta, och berättar mer om vad jag har gjort. Its gonna be awe to the some.

Dator RIP

HAR INGEN DATOR! SKRIVER NÄR JAG HAR DATOR IGEN! PUSS LOVERS

Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek är Freddie Dahlberg. Eller man kanske säger VAR Freddie? Jag vet inte. Träffade honom Via Sara Gustavsson som gick i min klass då han satt på hennes pakethållare på stan. Det var första gången jag såg Freddie. Sen var jag "på g" med Christian Svahn, som jag oxå träffade pga Sara. Hon är allt en liten matchmaker. Jag kommer ihåg när jag och Bea va hemma hos Sara och gjorde oss iordning och sen gick till Christian. Eller hur det nu var, och sen när vi kommer dit så får jag en kram av Freddie. Sen hörde jag honom säga: CHRISTIAN, VART ÄR PORREN? typ. Det va ju kul. Det va då jag kände att jag hade känslor för honom, på något konstigt litet sätt. Vi bestämde oss senare för att ses i stan och det var en otrooooooooooooooligt lång och pinsam tystnad. Och vi kollade ju på bästa första-träffen-filmen oxå. Naked mile. Superbra val.
Men vi har haft massor med underbara stunder som jag alltid kommer att komma ihåg. Som när han kallade mig för sin för första gången. Eller när han pussade mig första gången. Det var utanför Venezia, eller va pizzerian nu heter. Jag kommer att komma ihåg när vi var på studsmattan och ja.. och sen kom farmor dit. Eller när vi spelade va det nu hette på din dator. Eller när vi borstade tänderna samtidigt. Du fanns alltid där för mig, Freddie. Tack.
Min första kärlek var allt jag ville att den skulle bara - underbar, passionerad, kärleksfull, tragisk, och otroligt givande.

Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag är Sara Holm. Bosatt i äckliga Vingåker, snart Eskilstuna-bo. Jag blev 20 den 6e november. Ser dock inget speciellt med det längre. Woho - systemet? Nja, inte riktigt. Jag festar inte så ofta så ser lixom ingen anledning till det.
Jag är en översnäll, blyg person med ett hjärta av guld. Eller det är det jag fått höra. Jag tänker på andra framför mig själv. Jag har länge varit självdestruktiv men det är lite bättre nu. Jag hatar mig inte riktigt lika mycket och jag är glad över vad jag har upplevt. För utan det hade jag inte varit den jag är idag. Visst - superglad är jag väl inte, men det har format mig till den jag är som sagt.
Jag bor i en äcklig etta i äckliga Vingåker med äckliga grannar. I denna stad är alla lite väl ego tycker jag. Men snart slipper jag bry mig och det ska bli otroligt skönt. Jag bor nu på 16 kvm, men den i Etuna är på 22. Så då får jag plats med en soffa, har jag räknat ut.
Jag är ganska osocial när det kommer till att träffa folk som redan har "bildat gäng". Men när dom väl börjar prata med mig, så har jag inga problem med att öppna mig.
Jag älskar animerade filmer och jag lyssnar gärna på 30 seconds to mars, Lasse Lindh, Timo Räisänen, 50 cent, All that remains och massa annat. Det jag gillar mest i matväg är Pasta Carbonara.
När jag blir äldre, runt 26+ vill jag ha en familj. Jag ser ganska positivt på min framtid och vet att det kommer bli bra. Jag bara vet det.
This is me. Questions?

Sa jag att jag var nervös?

Jag är nervös. Det är säkert inget, men jag är ändå nervös. Imorgon är dagen då svaren levereras. Dagen D. Jag kan inte hjälpa det, jag är nervös.
Fan.

Gaybloggen!

Ofta jag vann på Amirs blogg! Ofta att JAG vann! Ofta att AMIR väljer MIG som vinnare! Fattar ni? Brown eyes, here i come!

Äger!

Jag spelar robot unicorn attack för fulla muggar här, bara för att jag äntligen har ett internet som inte laggar och fittar ur sig totalt (thanx lilbro'). Första gången jag körde fick jag bara 2000 poäng, MAX! och nu är jag uppe i 30000, meeeeeeeeeen de e ju inte det bästa heller. Så jag ska försöka slå det och vinna över alla. Och jag måste köpa nya ögonskuggor, läppstift och rouge! Måste! Hittat värsta fina grejerna jag vill ha på make up store, eller hur det nu stavas. Orka. Nej. Hej.
Jag ska spela nu.
Puss på unicornen!

Ett gott nytt jul

I helgen åker jag unt Bea och kanske Hanna till Eskilstuna, my beloved town, för att träffa Louise. Vi ska fira Bea (Som förövrigt fyller år idag, Happy B-day bästa Tricen!) som då har fyllt 20. Då är ju hela gänget 20 och vi kan ta med stolarna och softa inne på systemet. Alltså hela gänget som är i Tuna va. Så det kommer bli fett med fett och awesome och fett och awesome och fett och awesome och you see where this is going. Varför jag blandar in engelska i texten har jag ingen aning om. Men det blir som det blir!
Grattis, bästaste!

Wäh!

Godmorgon! Jag såg nyss att kameran inte har något batteri, så vi får se om jag orkar leta reda på laddaren eller inte. Idag är det alltså.. Tisdag om jag gissar rätt. Inget händer, men det är ju som vanligt. Jag ska storstäda och plugga, har jag bestämt mig för. Jag ska inte ens röra datorn innan. Jo det ska jag såklart göra, men sch! Jag bjuder även på en bild, bara för att jag saknar mitt gamla fina hår. Inte för att jag inte är nöjd med den frillan jag har, den är edgy, men jag saknar det ändå.

Secret

Inte för att vara den som är den, men om man bär på en enorm hemlighet och har lovat att inte berätta det för någon, men det tynger ner en något så enormt så man mår dåligt utav det ständigt, vad ska man ta sig till? Ska man öppna sig för någon man verkligen kan lita på eller ska man gå runt och ha den där känslan inom sig? Ska man berätta för den det handlar om, eller ska man sitta där och hålla käften och veta om dubbelspelet? Jag känner att detta tynger ner mig och jag vet inte riktigt vad som händer eller vad folket ska göra.
När den personen vet, antar jag att jag får reda på fortsättningen. För jag är ju trots allt den enda som vet, förutom den personen då.

Today is the day

Jag har egentligen inget att skriva, förutom att Thorleif gör illa mig ganska rejält just nu. Jag hatar Thorleif och jag hoppas han dör snart.
Och mina grannar hade dörren öppen förut med, det va ju underbart osv. YUM! Älskar doften, ljudet, grannarna.
Vingåker, jag vill alltid bo kvar här. Fint bra och förstående folk som inte säger en sak och gör en annan.
This is a wonderful town for assholes to live in.
Nu när det är sagt, har jag inte så mycket mer att säga, förutom att jag spelade in ett videoinlägg förut, så imorgon åker det upp!
Räkna med att jag är vacker. Som vanligt.
Puss på nagelbandet.

Osv

Jaaaa, då står vi här igen.. Vilse i min egen trädgård! Nej, men alltså jag är trött osv. Va på Gekås igår with das Louise och Andreas. Handlade lite kuliga saker, men ändå.
Nu orkar jag inte mer. Hejdåhej

Frankphone

Jaha, då bär det snart av till Eskilstuna igen. Wuhu! Ska åka med Lollo och hennes karl tror jag det är som kör. Eller mor. Vi får se. Sen får vi se om jag åker hem imorgon eller lördag. Inget är bestämt ännu så.. Nej nu ska jag käka lite, innan jag svälter.

Dennis M

Jag är med hos Dennis och tävlar om cash. Cuz i really need it.

RSS 2.0