Hela världen är så underbar

Jag ville bara säga godnatt och sånt. Har vart hundvakt hela dagen, så är helt slut med tanke på att jag inte sovit så mycket i natt plus att ta hand om 5 hundar.. Det är inte den bästa kombinationen. Men som sagt, jag lever och jag ska sova nu. Godnatt kära människor.

Tomas Järvheden

En underbar man. Denna låt har jag lyssnar på säkert 7 gånger nu. Minst.
Underbart

Veckans Heting

Och för att det är dags för en ny härskare/härskarinna på toppen så kör jag ett inlägg på en gång.
Alltså, inte för att vara den som är den, men kommer man inte nästan när man ser Ryan Gosling? I sure do.
Anyway, veckans heting är inte ett svårt val.
Dock skulle jag vilja ge min man, min gud, mitt allt en vecka till på toppen, men - show must go on, as they say.
VECKANS HETING ÄR DEN AWESOME FORSSJÖ BO'N SOM FÅR HJÄRTAN ATT SMÄLTA.
Hey, Its Jakob!
You're Saralicious.

285

Ojojoj, nästan två dagar sen jag uppdaterade. Om en timma alltså. Och jag är lika tom som Oscars huvud.
Anyways.. Idag har jag.. Mmmh, sen har jag.. Aah, och sen kanske jag ska .. Mmh. Självrå? 
Okej, allvarligt nu. Det enda jag har gjort idag är att gå ut med Kali och Oscar. Ska nog kolla lite på skins snart och hoppas på lite sällskap senare igen. Är ju trots allt ensam hemma. I åskan. Och så.. Och det är läskigt. Nae, nu ska jag lägga upp något nice här.
Hold on to your pants cuz i sure had a hard time when i looked at this.
Vill ha. Ska ha. Måste ha. Tänker ha. Ungefär lika mycket som denna;
Ge mig.

Uääh

Mamma hetsar på precis allt jag gör nu. Jag orkar verkligen verkligen verkligen inte bo här längre. Så om nån söker inneboende för absolut nästan inga pengar alls så går jag med på det. Får ju lixom bara 2800 i månaden så kan inte bidra med för mycket.
Bläää..

Sverige

Jag ser mig hellre som dansk än svensk. Det kan även bero på att jag inte har vuxit upp i det danska samhället som jag inte kan deras regler och regelböcker, men vad jag förstår är Danmark utan tvekan bättre än Sverige. Att Sverige är ett bra land jämfört med andra länder är awesome och sånt, men jag menar - varför skicka ut asylsökande föräldrar men låta barnen stanna kvar? Hur sjukt är inte det? Och att öka invandringen är en dålig idé med tanke på arbetslöshetens procentenhet har stigit såpass mycket att den snart är uppe i 10%. Att sen ge våldtäkt ett straff på något år, om ens det, är bara så äckligt. Det är sånt folk som förtjänar att sitta inne på heltid, som aldrig ska komma ut därifrån. Nae, nu ska jag vara positiv. Vi har ju gratis sjukvård tills man blir 19, sen kostar det max 900 om året, sen har vi 12 års skola att gå i, varav dom första åren är ett måste vad jag har fattat. Vi kommer även ganska billigt undan när det gäller kläder vad jag har förstått, men inte med maten. Eller om det var tvärtom. Nåja.
Danmark är fint. Jag är dansk. Livet är bra. Idioter. Karljävlar.


Zzz

Snacka om att jag har tråkigt. Snacka om att någon jävel vill mig något illa när jag vaknar 5 timmar efter att jag somnat. Jävligt kul, jävligt skönt.
Mitt knä har tagit en turn to the värre. Nu gör det ont nästan hela tiden och jag kan fortfarande inte ha benet rakt. 
Äh, jag orkar inte blogga mer. BLÄ på "vänner" som bara hör av sig när dom behöver något.

Hedelunda

Försöker få tag på the gayguy, men han svarar inte på mina miljarder sms. Ska nog spamma honom lite till. Tänkte bara meddela er alla att jag är helt freaking inlove with my new ring. Den är sjukt nice. Ville bara säga det. 
Igår va en trevlig dag. Var och tittade på min otroligt vackra syster på hennes bal. Det var lite kul. Fick dock stå och vänta i över en och en halv timma, för Amanda kom nästan sist eller sist. Efter det fick jag sitta på station och vänta i någon timma på bussen. Sen träffade jag Oscar och vi hade så äckligt kul igår. Eller jag hade det iallafall. Sen verkade det väl som att han med hade det, men vem vet? He might be fakin' it! Nae, nu ska jag försöka få tag på honom igen, och sen gå ut. Smell ya, lovers.
Timo Räisänen <3

Veckans Heting

Är ingen mindre än den människan med den vackraste rösten, finaste själen, underbara leendet.
It's Timo Räisänen.
You're Saralicious.

Swebus

Det har varit svårt att hitta tiden till att blogga. Men nu är jag snart hemma, och lär ha nästan all tid i världen. Just nu sitter jag på bussen är på väg hem. Ska byta buss i Jönköping och där är det även väntetid en timma. Hoppas bara den bussen är lika tom som denna var när jag hoppade på. Ogillar fulla bussar. 
Har en inte så mysig Mr. Hotshot-Cowboy framför mig som har en såndär snygg(ful) kappa som går ner till vaden, och en snygg(ful) Cowboy hatt. Även två decimeter tjocka glasögon. Men det är inget jag wajnar på. Bara han är nöjd. Sen sitter det nån brud till höger om mig som är så jävla glo-ig så det är inte klokt. Jag menar, sure I look good, men hon behöver väl inte glo sönder sig själv för det. Take a pic, it lasts longer.
Nu ska jag fortsätta åka buss, senare när jag sitter på den andra blir det Veckans Heting.

Smell me.

Vart upptagen med barnvaktandet. Och det forsätter.

Igår.

Magnetröntgen igår. Orkade inte riktigt blogga då jag sov 3 timmar natten till igår. Så det får jag ta idag.
Det gick bra igår. Hade en fin vad-lång klänning på mig i färgen grönt. Och jag fick ha strumpor på mig så jag va lycklig. Lyssnade på Rix-fm i hörlurarna, och jag som hatar det. Men men, det lät förjävligt. Sen hittade jag en liten liten lapp där det stod : Titta ej in i lasern. Sen såg jag inte mer, för jag ville såååå badly kolla in i lasern, men jag valde att sluta läsa om vad man inte får göra och blunda. Men jag vill fortfarande kolla in i den där grejen.
Det var allt. Nu ska jag göra något oviktigt.

Veckans Heting

Ni lär märka själva varför just denna karl är Veckans Heting.
Inte nog med att han ser bra ut, han har en bra insida med. Hans flickvän har jävligt
tur.
Markus Modigh - You're Saralicious.

Psst,

Psst, jag är med i DennisM's tävling där man kan vinna en iPhone 3GS. Whop. Heja Sara.
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Är nervös inför imorgon. Magnetröntgen, och hur jag ska hitta dit.
Ingen kan följa med heller, buhu. Åh nervöööööööös.
Nu är det 2 st som vet varför jag är rädd. Mer behövs nog inte.
Nu ska jag sova, och sen packa lite. Malmö på onsdag el torsdag.

Naturally

Då är min lillasyster här dårå. Och det är väl awesome. Jag hostar som jag vet inte vad. Inte riktigt lika awesome, men what to do egentligen? Ganska så lite jag kan göra då jag inte har någon hostmedicin hemma. Vill inte ha det heller. Dåligt.
Sara är dålig idag. Och rädd. Fortfarande.
Och nej - det är mitt gamla nummer i hennes panna.

Gone! Away!

Sådär. Idag är vi på bättre humör, jag och mig själv. Jag kollar på Våra bästa år, kärlek till det patetiska programmet.
Jag vet inte riktigt heller om jag ska iväg till Bea idag eller inte. Beror ju lite på mitt knä. Gick till vardagsrumsbordet förut och det gjorde inte lika ont som igår. Men de gjorde ju fortfarande ont. Men snart är det Måndag och då vet jag.
Och jag är rädd.

Host.

Jag har jävligt ont i mitt knä. Så ont att jag ska gråta lite snart. Men jag hoppas att dom hittar det som gör ont, för jag orkar inte mer. Bläblä.
Nyss kommit hem. Väntetid 2 timmar sammanlagt. Jobbigt. Jag orkar inte blogga mer. Heido!

Hejdå Vingåker.

Så.. Då sticker jag snart iväg. Blir fast i karlstad i 3 timmar, men det gör väl inget. Hellre det än Örebro i think. Feber har jag inte längre. Nu hör jag bara dåligt på höger öra, min röst är underbar, jag är täppt och jag hostar.
Men men.. Nu ska jag packa och dona innan jag åker.
Puss

Feber..

.. Ont i öronen, halsen, näsan är täppt, och jag är mentalt slut. Vilken skön timing att det skulle komma när jag är hundvakt. Jag ska nog sova nu. Och jag ger mig själv all rätt att ha bloggtorka tills jag kommer hem.

Puss

RSS 2.0