Hej och hå med farbror Frej.

Vart tar alla kommentarer vägen? Det blir roligare att blogga om nån kommenterar FÖRiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihelvete. hihihihihih pussssssss!
imårgån skal jagg lega up enn vidjå po hurr jagg sminckar mej.
kåmer blli finnt.

Hej.

Jag har nästan glömt att bloggen exsisterar. Även fast det bara gått 47 timmar sen senast jag bloggade.
Jag måste berätta att känslor existerar.
Nu säger jag inget mer.
Puss på könshåret.

MTV

Jag gillar söndagar på MTV. Men bara vid 19 och framåt. Först är det The hard life of RJ Berger. Sen är det Valemont. Sen är det My life as Liz. Sen är det iofs  Cribs och Pimp my ride. Men sen är det Jackass Jersey Shore och The dudesons in America. Livet kunde vara bättre, men det hade ju vart om man får något uppkört nånstans. HEHE. Ja , jag var 2 triljarder procent seriös. HEHE.
Jag ska kolla vidare nu. Du stör mig i mitt tvtittande.
Puss på min fot.

Hörrururu!

Nu sitter jag här och här kommer alla känslorna på en och samma gång. Här kommer alla känslorna på en och samma gång! Nej, men vad kul. Tove är här. Jag har inte uppdaterat för jag har fullt upp med att umgås med Kissie, Paris Hilton, George Clooney (min pojkvän), Robert Pattinson. Men han vill bara vara tillsammans med mig, det vill inte jag. Men jag kommer nog bli tillsammans med honom senare. Han tjatar ju så mycket. Sen har jag ju haft lite, ytterst lite tid åt mina vänner Fanny och Oscar. Hann bara träffas i 2 sekunder, sen skulle jag med flyget till Milan. Hade en modevisning att gå på.
Puss på alliansen och på Kissie.

ANTM

En av dom vackraste inom modell-yrket är utan tvekan Mollie-Sue som var med i topmodel. Det syns på bilden nedan.

Isabella "Själviskblondin" Löwengrip

Är så oooootrooooligt patetisk i det inlägg hon skrev. Hur hon kan säga att vi som röstar rött är själviska och bidragstagare. Jag kommer alltid att vara röd, oavsett hur rik jag blir. Jag är inte den som är självisk och bara täker på att tjäna mer pengar än vad jag redan har. Och att alla har det lika dåligt om man är röd, nej då förstår jag inte hur du tänker. Dom vill värna mer om människorna än vad Fredrik orkarintestavahansefternamn vill. Han vill bara behålla sina pengar för sig själv, slippa betala skatt, och att vi unga ska vara arbetslösa. Helst ska vi bo ute. För vi har inte råd med annat. Jag vill säga tack till Freddan för en otroligt fin politik (ironi ja) och jag vill säga att det är underbart att SD kom in i riksdagen (ironi, ja).
Nu ska jag äta frukost i min lägenhet som jag säkerligen måste flytta ur snart, för jag kommer inte ha råd att bo här. Puss på alliansen!

Vett och etikett

Så ni menar nu att vi ska leva 4 år till med att dom rika ska ta från dom fattiga? Att vi svenskar, vi människor väljer att rösta på vår egna egoism istället för att tänka på andra? Att bygga mer kärnkraftverk när det finns vindkraft, vattenkraft och solenergi? Att vi väljer att göra så att dom utan jobb får nästan ingenting att leva på? Är det rättvist? Allvarligt talat?
Hur många äckliga egoister finns det i Sverige? Prata inte med mig, om du är en av dom. Puss

Göran Hägglund (KD)

Här är bilden som jag har glömt! Alla vet väl att han älskar bögar och flator,
att han tycker att invandrare är ett fint folk,
och att han är transa?
Före;

Efter;

USA, here we come.

Då är det bestämt. 22 april 2012 drar jag till USA. Om jag åker själv eller inte återstår att se. Jag och Christian har iallafall bestämt att om vi inte har något liv innan dess, så åker vi till New York. En one-way ticket helt enkelt. Boende och jobb är aldrig omöjligt i möjligheternas land. I värsta fall får jag bli en hora. (blir ju iallafall större där än här. Som hora alltså). Ja ironi, kära läsare. Så vad som händer återstår att se i framtiden. Scary.

.

Hur du kan gå på mina nerver med allt du säger är för mig helt otroligt. Jag vill jätte gärna veta hur det går till. Hör av dig när du vet, innan dess - dra åt helvete.

Bedtimestories!

Igår, eller snarare inatt när jag vaknade till vid halv 3, så tänkte jag på fetaste inlägget. Det var så sjukt bra. Tur bara att jag kom ihåg det oxå. Ni kan få ett halvkasst istället. Det bjuder jag på. Det är det jag är bäst på. Förutom .. öhm.. hm.. jag är bäst! Igår var jag först hos Dr.Tantgynekolog med min muttsmärta jag har haft. Och fick konstaterat att jag har en liten (enligt mig enorm) cysta. Så jag har blivit penetrerad av en ultraljudsgrej, och fick se mitt barn, min lilla cysta Thorleif. Så sjukt äckligt. Anyways, hon sa att den kanske skulle försvinna av sig själv, så om 3 månader har jag återtid för att se om den är borta. Bläh.
Sen åkte jag iallafall till Vingåker och träffade Niklas. Vi gick typ runt, hem till mamma och hämtade skor, och det var allt. Väri fanni. Sen gick jag till mamma ett tag, sen ut med Oscar och Kali, och sen tillbaka till mamma och kollade idol. Var hemma runt 21.00-21.10 nån gång. Sen idag har jag legat på min säng, vaknat, öhm legat på mig säng ätit. Jag har inte mycket ork, im sick.
Nu ska jag ligga på min säng och göra ännu mindre. Hejdå.

Invandring.

Det är kul hur folk kan ha så olika åsikter om vad invandrare är. Bara för att min pappa, hans syskon och föräldrar är ifrån Danmark, så anses inte dom som invandrare. Enligt farmor och enligt många andra. När jag säger att jag inte är helsvensk, så säger dom flesta att det ändå räknas som svensk. Men varför det? Är det för att dom är vita? Är det därför dom inte räknas som invandrare? Är det alltså dom med annan hudfärg vi vill stoppa invandringen för? Jag tycker att allt detta om invandringspolitiken är så otroligt patetisk. Det har blivit en sån stor grej utav det hela. Jag har bara hittat en nackdel med att ta in såpass mycket invandrare som vi gör och det är att om vi fortsätter i den här takten så kommer vi, ca år 2040 någon gång vara 50% invandrare och 50% svenskar. Men om vi kollar hur många som jobbar på sjukhus. Vilka är då flest? Invandrarna eller svenskarna? Jo, utan tvekan invandrarna. Så utan invandringen (som många i min närhet vill stoppa) vad skulle vi ha då? Helkassa vårdcentraler och akuter.
Visst, nu vet jag att Oscar sitter och tänker på våldtäkts-statistiken, och jag kommer dit med Oscar. Jag googlade fram något där det står att 1 av 3 är invandrare som alltså har just våldtagit någon. Googlade lite till, där det visade att 47% av våldtäkter utomhus görs av invandrare. Räknar man inomhus och utomhus tillsammans är det endast 38%.
Jag har inget mer att skriva om invandringen. Jag tycker bara att det är så patetiskt av folk att inte se något fel på vita människor, men att släppa in mörkhyade - då blir det kalabalik.
Och vad blir ni om ni ska flytta till ett annat land? Jo - invandrare.
90% av alla invandrare har heller aldrig brottsregistreras.
Det här med att alla invandrare gör något slags brott är fel.
Det är endast 10% av invandrarna, eller
1% av vårat lands totalbefolkning.

TM

Jag vill bara slänga upp en bild på en enormt vacker människa.
Finns ingen i rather do, lixom. Eller kanske.
Men gosh, me want.

Smile

Jag försöker plugga det jag kan utan böcker, men det är inte lätt. Jag fastnar i diskussioner med folk om olika saker, eller så bara måste jag läsa bloggar. Jag har hunnit med mycket i morse. Vaknade klockan 08.02, somnade om. Vaknade 09.02, hoppade in i duschen, diskade, åt frukost, torkade bordet och dammade det andra bordet. på 40 minuter. Jag är grym. Och så fort cityakuten är slut så ska jag packa upp påsarna på golvet.
Det är superfint i min lägenhet. Ska ta kort på det när jag orkar, vilket jag inte gör just nu. 
Jag är glad.

Mami

Nu har jag vart ifrån min mor i några timmar. Det är jobbigt. Antingen är jag inte vuxen nog att bo själv, eller så är jag extremt mammig. Kan vara för att jag har växt upp med min moder. Spenderat nästan 20 år med min mor. Men jag vet att det blir bättre snart. MAMMA - FLYTTA IN HÄR DU MED! JAG GÖR PLATS I MIN 16KVM STORA LÄGENHET!

Idol

Fredrik Svanlund.
bästa.

Update

Jag har inte så mycket att skriva egentligen. Imorgon är det en vecka kvar tills jag får flytta in, men ska nog flytta lite tidigare för jag måste städa ur lägenheten. Feels goood. Sen får vi se om lillebror dyker upp någon gång i vinter med, annars blir det bara jag mig själv och Sara. 
Nu ska jag och mamma snart iväg till stan och köpa svart målarfärg. Ska måla en bokig liten hylla. Kommer få världens finaste etta. Fast det skulle vara bättre om jag hade en loftsäng, men what to do man? Jag älskar denna säng så mycket mer, så i'll keep it.
Anyway, kommer bli bäst utan tvekan. Nu ska jag göra mig iordning, för om 3 minuter börjar våra bästa år och sen efter det åker vi. CYA.

Just stfu.

Jag orkar inte bry mig längre. Allvarligt.

RSS 2.0