30

Åh, jag glömde skriva igår. Känner mig som.. en.. jag vet inte. Jag är bara grym helt enkelt. Idag har jag och lillasyster åkt till mamma och duschat. För jag menar, duschar man här, måste man vara klar på 2 minuter. Sen är varmvattnet slut. Tänk då på att vi är 5 st i familjen. Det blir alltså 40 sekunder var. WOHO, rekordsnabba duschar är nog det värsta som finns.
Åh, jag vill ha sillisar.
Pusshey

28

Idag har jag tagit med min lillasyster in till stan och vi handlade på H&M och Bokia. Tvingade Tove köpa en bok, eller.. Tvingade är fel ord.. Jag rekommenderade 2 st, och sa att jag skulle bära runt den. Och jag ville ju läsa den boken så att.. Det skadar ju inte mig. Höhö. Och jag köpte en grön klänning samt en grå tröja. Schampo och balsam, 2 ansiktsmasker, örhängen. Sen handlade jag ett par strumpbyxor på Åhléns. Det var typ allt. Nu ska jag läsa andra bloggar, och va allmänt geek.

27

Idag har jag fått ny kamera. Eller fått och fått.. Jag har köpt en för pengarna jag fick i julklapp. Das is good! Jag försökte fota lite awesomeness kort, men det blev ju som det blev. Detta blev ett kort första inlägg.. Men.. Why should i care?
Idiut

RSS 2.0