feeeesk

Blev inte riktigt som jag tänkte mig. Jag skulle inte blogga på två veckor, men när jag inte arbetar, fast jag är på jobbet så får jag göra sånt. Bus av mig.
Det är soft här, i like it.

2weeksnotice

Nu ska jag vara borta i två veckor, på ett ungefär. Mindre eller mer återstår att se.
Jag lär ju sakna min moder mest. Även fader. Och syskon.
Och Oscar. Och Fanny.
Och kissekatten. Och Alice. Och Tova.
Och min dator. Och min tv. Och en dusch. Och vattentoalett.
Men mest lär jag nog sakna min säng. Allvarligt.
Nae. Okej.. inte riktigt.
Men.. Jag vill egentligen inte åka pga att jag kommer sakna sönder mig. Men det kommer bli fett.
The trollkarl, The friends, The band, the umgänge, the everything.
Vi hörs om två veckor, mina älskade bloggläsare! Och får jag tag på en dator bloggar jag igen med en finfin uppdatering!
Puss och Kram
Syns på stan
Skumbanan!

och Kram

Jaha. Imorgon är den stora dagen. Och jag förstår inte riktigt varför folk blir chockade över att jag inte vill dricka idag. Jag menar - woho, jätte kul, spy och må illa imorgon när man ska åka buss i x antal timmar. Nejtack, jag är hellre nykter ikväll, än bakfull imorgon.
Och jag har inte ens börjat packa?! Vad är det med mig? Jag är överpackaren, jag är den som är grym på att ta med för mycket och börja packa en vecka innan jag åker? Nu orkar jag knappt bry mig längre. Jag känner mig naken, rädd, expoooosed, nej jag vet inte.
Nu ska jag tvätta! Smell ya!
Tack Hanna för att du påminde mig!
Puss

Jakob the Trollkarl

Jag blev ombedd att skriva om en viss magician. Han uppträder på P&L för tredje året i rad, och han är rätt så awesome på det han gör. Jag lägger in ett fint litet klipp på denna herre och hoppas att han nöjer sig med detta.
Jag lär ju vara den som står längst fram vid barnscenen och blockar alla från att se.
Go team Sara Holm!
Over and out!
Peace & Love.
Hehe. Get it? GET IT?!

Puss och hjälp

Vad ska jag göra, vad ska jag göra? När jag berättar för folk om vad programmet går ut på säger hälften att jag kommer ångra det, och den andra hälft säger att jag är dum som inte åker dit. Mina nerver är på helspänn och jag vet inte vad jag ska göra. Kan ingen jävel hjälpa mig?

S

Vad ska jag göra en hel månad då? Allvarligt talat. Jag kanske ska säga något innan det försvinner. Åh, ja. Det ska jag. Kanske inte idag. Men snart.
Jag va varm, åt glass, nu fryser jag rumpan av mig.
Strange. Like it.
Nu ska jag göra något annat, för jag orkar inte tänka på det mer.

Kram

Jag är helt tom. Helt trött, helt sönder, helt öm, helt död. Jag har absolut inget att skriva, egentligen..
Förutom att jag är ju awesome.
Och det vet vi alla :)

Hugo Rosas

Idag ägde jag Hugo. Iaf vad alla andra tycker. Och jag. Säkert han med, men han är väl för feg för att säga något. Jag ska lägga upp en fin bild så ni får se vad jag menar.
Kan jag säga annat än att jag är söt och att folk gillar det?

Våra bästa år

Jag har absolut inget annat att säga förutom: 5 dagar kvar, tjalalala! Peace&Love, på lördag ses vi, på söndag börjar jag jobba, jobbar tills tisdagen, resten är jag ledig. Vad jag ska steka. Ska försöka få min moder att åka in till Katrineholm idag. Skulle behöva handla onödiga saker som en hatt, solglasögon, en byxdress, myggmedel och sånna saker. Vi får se vad modern min säger om det. Heja mama!

Human nature

är den absolut bästa låten med Michael Jackson. Nu ska jag nöta den, sen somna in i en djuuuup sömn och inte vakna förrens .. Iofs.. Skulle behöva gå upp vid halv 8 imorrn. Äsch. Mamma får ringa. Jag ska gå upp.. öhm.. Sent :) typ halv 10 :) Som vanligt. Skjut mig.
Antar att alla töntar - precis som jag - har kollat på Michael Jacksons This is it. I cant blame them. Han är ju kungen. Efter Timo Räisänen såklart. För mig. Så wajna inte, då åker ni på stryk.
Jag har ett fint strykjärn.
Jag är tyffaste.
Godnatt.
Nej, jag har inget liv. Stör mig.

Yawn

Jag förstår inte denna hysterin angående bröllopet som var igår. Visst, jättekul grattis och sånt. Men det är ju inte så att om jag bjuder henne till mitt bröllop så lär hon dyka upp och sitta in the front row liksom. Och jag förstår mig inte på folk som blir sura när man säger att det inte spelar roll. Big deal, det är några som gifter sig, uuuuh. Cry me a river, build a bridge and get the fuuuuudge over it.
Bloggar mer sen!
Puss mina hallonmumrikar!

One night in Bangkok, and the world's your oyster.

Hemma förfän. Saknat min säng, min tv, min dator, DUSCH, VATTEN, RIKTIG TOALETT, osv. Men men, what to do.
Idag när jag åkte hem (åkte till sthlm, tack så mkt för det, Anton) och på tåget mellan Västerås och Stockholm så var det en förbannat irriterande bög (ja, han va bög) och hans pojkvän, och pojkvännens barn som satt framför mig, och snett emot mig. Han började först skratta åt mig, och sen viskade något till sin pojkvän och snorungen som vände sig om och skrattade dom med. Sen tog han en 0,5L ölburk, och svepte den på två klunkar. Jag ljuger eller överdriver inte, det är det som hände. Sen sa den där jävla idioten att Sverige är som ett jävla arabland, och så satt det utlänningar framför honom. Han betedde sig inte riktigt som den ålder han hade (35~40). Sen gick dom av i älskade Sundbyberg. Det är äckligt nice där btw. Just so u know.
Efter det var det byte i Stockholm mot Vingåker och då kom det fram en jävligt söt japansk tjej och sa (och jag ska skriva på så bra engelsksvenska så ni förstår hur hon uttalade allt)
- ixkjus mi. ixkjus mi! sa hon.
- yes?
- is dis the tlain to kallstaaaa?
- Karlstad, yes!
- Okei, thänk ju!
Hon va himla söt.
Nu ska jag duscha. Äntligen.


Slå mig bebis en gång till!

Nästi. Det är ett fint ord. Nästi.. uähuäh. Jag är i etuna, så har lite svårt att blogga. Men vi får se när jag kommer hem. Antingen imorrn lr söndag. Puss bäbisar.

Down, down, down, down, down

Jag känner mig lite besviken, lite nedstämd. Undra om jag vaknade på fel sida, eller om det är folket som får mig att bli kukad på en gång. Anyway, sånt man får leva med i guess.
Sen att folk tar ut sin ilska på mig har jag inget emot. Det är jag såååå van med. 
Åh, dålig dag, dålig dag. 
Ska bli skönt att komma bort från äckliga äckliga samhället här och komma till den staden där jag känner mig lite mer hemma. Eskilstuna.
Är klockan 8 ännu?

Una cerveza porrfarbror.

Jag och Oscar har verkligen inget liv när vi sitter och gör om ord, eller försvenskar engelska låtar. Men det blir så fint.
Imorrn åker jag till Eskilstuna för att träffa min älskade vän. Jag har saknat henne ganska mycket. Undra va för kul vi ska hitta på då.
Måste även berätta att jag är 90 % säker på vad jag ska göra. Och det känns ganska bra.
Puss!

18 and life

Ja, då va denna vecka planerad också. Enda lediga dagen är väl idag. Och möjligtvis söndag. Eller nej, nu ljög jag. Möjligtvis hela helgen, beroende på om den där saken kan svara någon gång. Men imorrn drar jag till Eskilstuna, och hur länge jag stannar där återstår att se. Beror lite på det andra folket. If i could i would stay tehre forever. Men, nu går det inte.
Och jag har missat Våra bästa år i lite mer än två veckor. Det roliga är att det handlar fortfarande om samma sak. Jag skrattar lite inombords för jag är en evil människa.
Nu ska jag sminka mig och klä på mig (ja, jag är naken. not) för jag lurade i mamma att hon sa igår att hon skulle köra mig till stan idag. Funny.
Så går det när man ligger nästan död på soffan.
Bloggar senare mina 18 lovers.

Godmorgon, Godmiddag, Godkväll.

Sådär ja! Home at last. Jobbig vecka och ännu är den inte över. Jag är ganska mentalt slutkörd fortfarande och lär vara det tills nästa vecka, tidigast. Är också himla trött på idioter som förväntar sig det ena och det andra. Sen när jag vägrar blir dom förbannade. Puss på det <3.
Nu ska jag kolla på polisskolan och somna. Godnatt.

I Suck

Jag har inte bloggat på tre dagar, i know. Hata mig, hata mig inte. Jag väljer att avsky mig lite pga det. Jag menar - jag vill blogga, det vill jag verkligen, men det är så mycket som har hänt denna vecka. Och jag orkar snart inte mer. Min mentala "styrka" är snart slut för denna gång, men återkommer ganska snabbt.
Så kul att vänner är slöare än vad jag är. Jag har sovit 2,5 timmar inatt, vart på två skolavslutningar, suttit i en bil i ena timma på en parkering samt träffat loads of ppl. Men jag vill fortfarande gå ut. Jag ska tjata lite mer på Marcus innan jag ger upp och går och lägger mig.
Min syster btw, hon är förjävla söt. Så nervös inför imorgon. Hon kommer vara finast ever.
NOTE TO SELF - glöm förfan inte kameran idag. Ska fota min stora älskade lillebror massa.

I love mina syskon.


Idag, imorgon, förevigt.

Känner mig som en strandad val. Är snart lika fet som en, och sånt kul du vet. Nu ska jag spara pengar på ett konto så jag kan göra en bröstförstoring inom en snar framtid. Finally.
Nu har jag tjafsat lite med Oscar, blivit sams med Oscar, och så tycker jag att det ska vara. Att vara sams alltså.
Lite kul. En äldre herre trodde jag var kille. Skrattade lite.
Nu ska jag väl göra något annat. Vänta på Oscar låter som en vettig idé.
killproblem..

Lalaland

Jag har egentligen så jävla mycket att skriva. Men det går inte. För mycket folk, och sånt. Så nu ska jag träffa Oscar :)

I'm bad!

Jag har varit en dålig människa som inte bloggat på snart 7 dagar, men why the fuck should i care egentligen? Inte så att jag haft något att skriva om ändå.
Just nu befinner sig jag, Sara den bästa Holmaren och Therese den bästa Nielsenaren i Västerås hos Mirre den bästa Mattsonaren. Igår va vi hos Anton den bästa Tranehagaren innan vi "gick" ut på krogen. Det va jättekul! WOHO va vi dansade hela kvällen. Kanske om vi hade kommit in. Vilken vi inte gjorde dårå, men det kanske ni fattade.
Anyways, Sen träffade jag Pelleplutt,  och vi gick till nånstans och tillbaka. Det va väl lite kul. Sen gick restern lite neråt. Men jag är ju inte awesome för ingenting lixom. Supersara - up up and away!

RSS 2.0