31

Idag har jag vaknat, klätt på mig, sminkat mig. Det är allt. Oscar skulle ringa oxå. Väntar fortfarande. Skulle få låna hans plattång. Lyssnar även på some kickass music från filmen Across the universe. Den filmen är awesome.
Jag har absolut inte mycket att skriva idag. A kanske kommer hit, annars ska jag väl inte göra så mycket. Dock kanske klockan är lite mycket nu, med tanke på att vissa har skola imorgon. HEHE. Inte jag. Det var allt jag ville. Godnatt tänkte jag skriva, men ångrar mig nu.

30

Har försökt komma in på denna sida så himla länge nu. Men äntligen funkade det. Jag bloggar endast för Louises skull. Inte för att jag har något speciellt o skriva.

Nu har jag iallafall en bra anledning till att använda diadem. Min lugg ser ut som snopp och då funkar det bra. Vill ha tillbaka mitt förra hår. RIP det.
Väntar på att Oscar ska höra av sig. Undra vad som dröjer så länge. Senare ska jag vara med lilla Bea. Undra va vid ska göra. Jag vill festa. Eller iallafall hänga med massa folk. Kanke drar in henne till stan iallafall. Återstår att se. Nu ska jag fortsätta att läsa på Felsms.

29

Idag fyller min bästa Hanna år. 20 år. Snart är det min tur. Jag har redan valt och hängt upp vad jag ska ha på hennes fest. Har testat det, och allt. Så awesome. Jag har klippt lugg. Inte det bästa valet jag kunde gjort. Nåja, gjort är gjort. Slänger upp en bild på outfiten jag ska ha.
Spetsbody
Bustier/BH
Kjol

28

Jag är helt slut. Mina ben är som smör och fötterna värker. Men jag är glad. Jag hittade det jag ville ha och det jag inte behövde men köpte ändå. Och idag börjar "Skins". Underbar kväll. Ska kolla på det på nätet sen. Åh, jag vill se det nu. Puss, vad glad jag är.
Kamera väska
Kjell & Kompani.. i think

 

Apoteket

Bikbok
Gina Tricot
Cubus
HM
Skopunkten
Lindex
Och sen handlade jag lite smått på Ikea och hårfärg o sånt onödigt stuffs.

27

Jag som trodde det skulle vara svårare att göra ett handsmycke. Jag har iallafall gjort mig ett eget, det var bara det jag ville skriva. Here's a pic.

27

Idag har jag vaknat klockan ett. Kvart över gick jag ut med hunden. 13.35 var jag tillbaka. 14 började jag polera naglarna. Och det tog 1,½ timma. WOHO, vad snabb jag är. Sen målade jag naglarna. And here i am. I morgon åker vi iväg till Marieberg. Shoppa shoppa shoppa! Det blir awesome. Och sen på fredag klipper jag mig. Läskigt. Får se vad det blir. Ingen hjälper ju mig riktigt med att hitta på olika frisyrer, så hon som ska klippa mig får väl hjälpa till helt enkelt. Nu ska jag sova, äta sen sola. Kommer bli awesome. Min mage är brun.

26

Idag har jag handlat. Jag drog med Tove in till Katrineholm. Köpte en body, en tröja, örhängen, parfym och nagelpolerare. Jag slänger upp bild på det efter min fina text. Ska även åka till Sälen i februari.
Men det roligaste av allt ; Fick ett sms. Det stod : Hej! Tack för visat intresser ang. säsongsjobb. Kontakta oss gärna för en telefonaudition. Och så telefonnret. FRÅN GRÖNA LUND! WOOOOOHOOOOOOO. Nu är jag glad.

25

Så.. Det är så mycket jag vill kunna skriva ut här. Men det är för många som läser det. Jag tar det när jag vet till 100% vad jag vill, och hur det ligger till.
Imorgon har vi möte i katrineholm. Hoppas jag.. För sist jag åkte in hade vi inget möte och ingen jävel sa till. Tyckte det va himla dålig stil, men men.. Sånt får man väl räkna med.
Helst av allt vill jag ha mina pengar in på kontot samt åka till Marieberg. Vet ju på ett ungefär vad jag ska handla redan. Nåja, nu ska jag kolla på olika frisyrer.
Den kanske?

25

Idag vaknade jag kl 10 av att hunden stod och rev på dörren. Så jävla irriterande. Sen försökte jag somna om, men det gick ju mindre bra. Så nu är jag äckligt trött, irriterad på katten som ska slicka på allt han ser, och på hunden som måste vara i samma rum som mig. Men dagen blir nog bättre snart. Ska till IKEA & Marieberg på torsdag. På fredag klipper jag mig. Åh, spännande. Har hittat massa saker jag ska köpa. Men nu ska jag resa på mig o äta frukost!
dis is my cat.. telling u to fuck off.

24

Så.. Idag va en lite bättre dag än alla andra. Det var det jag ville säga.

23

Då har jag ny design. Den va gratis, så varför inte liksom. Dock gillar jag inte att det är tomt på sidorna, men men.. Hellre den här designen än den innan. Det var allt jag hade att skriva.

23

Då har jag kollat på kläder på HM, Gina och Bikbok. Hittade kläder där jag ska köpa, lätt! Allt som allt gick det på 3727 kronor, så jag tror jag minskar lite. Men en sak jag verkligen måste ha är byxdressen från HM. Den var ursöt, oavsett vad Kim säger.
Imorgon kommer A hit. Lite kul, inte träffat honom på typ ett år. Och jag som hade världens crush på honom på. Även om han inte tror mig så var fallet så. Åh, jag hoppas vi hittar på något istället för att bara sitta. Nåja, det blir spännande. Nu ska jag kolla kläder på lite andra ställen.

23

Jag mår inte riktigt lika bra. Jag vet inte vad det är. Eller varför jag har så sjukt mycket humörsvägningar. Inge mens, ingen bebis. Så jag börjar undra lite alltså. Jag är rädd att öppna mig för honom. Borde jag göra det? Jag är i stort behov av hjälp.

22

Idag.. Idag är jag glad. Iallafall nu. Men imorse var det värre. Först ringer Pontuz, sen Oscar, sen Oscar igen. Sen massa sms, men jag fick somna om den igen, och sov till 4. Det va skönt. Behövligt. Skulle kunna sova igen. Åh, jag hatar helger. Jag har aldrig något att göra då. Förutom att mobba Tove, och sova. Jag är glad helt enkelt.

min bror är pimp. (luvan)

21

Tänkte bara slänga upp en bild på hur fuckat mitt lillfinger va häromdagen. Så here we go.
KLICKA PÅ BILDEN

21

Snart är klockan över 4. Snart ringer dom från tatueraren. Det gillas. Igår tog jag ett litet fint sleeping pill, så idag är jag ruskigt trött. Nu orkar jag inte skriva mer.

20

Idag är det några timmar kvar tills tatueraren ringer mig så jag får boka tid. Eftersom jag inte bor i Eskilstuna sa han att jag skulle be en polare som bor i Eskilstuna kila ner med motivet, och sen skulle han ringa mig. Åh, imorgon vill jag ha nu. 28e börjar skins och 29e ska jag klippa mig. Gosh va allt känns lite bättre just nu. Och den 5e är det paaarteeeeeeeeeeey! Hanna fyller snart 20 och då blir det awesomeness. Och snart blir jag 20. Eller snart.. i November. Åh, nu fick jag huvudvärk. Så nu bloggar jag inte mer. Kanske senare.

19

Jag har tio minuter på mig att slänga ihop ett inlägg. Så here we go.
Idag la jag mig halv 4, vaknade 7. Gick upp, gjorde mig iordning o så. Sen åker in till stan, för jag ska ha två möten. Ett klockan 9, och ett 10. Så sätter jag mig på bussen och väntar. Sen när jag kommer fram säger dom att det är inställt, för dom är lediga / vård av barn. Jag menar, skadar det så mycket att skicka ut det till alla och säga att det är det? Så trött på det. Hatar idiotmötena. Nu ska jag inte blogga mer idag. För det hinner jag inte. 

18

Idag har jag legat på min säng. Sen låg jag lite på min säng. Efter det gick jag ut med min hund. Sen la jag mig på min säng. Det var min underbara dag. Träffade Oscar också men de va ju i typ 10 minuter eller nått liknande. Och snart fyller Hanna 20 år. Då blir det party! Och så har jag hittat världens snyggaste. Honom ska jag haffa. Om det nu skulle gå. Jag kan ju inte sno honom om han inte vill, vill säga. Men det ska väl inte vara några problem. Jag är bäst, så jag får som jag vill. Hoppas jag ..

Can't buy me love. Eller jo.

17

Ingen bra början på denna dag / bra slut på gårdagen. Jag började tänka på morfar. Har gråtit så jag inte har några tårar kvar. Men nu är det bra. Hittade mammas gamla kort och bläddrade igenom. Hittade 3 kort på morfar. Det gjorde lite ont att se dom. Men samtidigt lättade det. Så nu är det ganska ok igen. Dock har jag väldigt röda ögon, men hey, vem ska se mig liksom? Nu ska jag kollar vidare på filmen. Tänkte bara dela med mig av min smärta.


16

Åhå, så trevligt. Såhär många läsare har jag inte haft förut. Inte för att det är så mycket, men det är ju mer än innan. Inget man tjänar pengar på precis, men det kunde ha vart. Nu väntar jag på att det ska lukta gott här inne med hjälp av doftljusen jag tände nyss. Och så kollar jag ju såklart på Projekt Runway. Innan det var det ju Models of the Runway, och det är ju om modellerna som är med i P-R. Jag vill verkligen flytta härifrån också. Om jag inte får jobbet jag sökt, så ska jag flytta. Annars flyttar jag efter jobbet. Men bort år 2010 ska jag. Så det ser jag fram emot. Puss på mig, jag är bäst.
Min katt är evul. Passarej.

16

Idag va en dålig start på dagen. Lite mensvärk, och lite andra saker som har gjort att jag skrikit av smärta idag. Stackars Tove som fick stå ut med att lyssna på det. Anyway, sen så har vi kollat på The X-effect som är på MTV och skrattar åt patetiska människor.
Snart ska lillen åka i från mig och lämna mig med disken, och allt skit runt omkring. Men det gör mig inte så mycket. Nu ska jag klaga lite på Tove som leker med tändaren och stearinet.

15

Då återstår bara 35 minuter på detta dygn. Allt jag gjort idag är vakna - sminka mig - möta syster på Hansjö - handlat - pratat med ett ex - kollat film - och hängt med Tove. Nu sitter jag här och kollar på American Pie 2, som går på 3an. Jag väntar även på ett mejl från ett jobb jag verkligen verkligen verkligen veeerkligen vill ha. Och jag hoppas verkligen att jag får det. Annars får jag söka liknande jobb, men det är någon magkänsla jag har angående det jobbet. Jag har verkligen inget mer att säga. Förutom att jag hoppas att ni hoppas på att jag får jobbet.. Annars..
Tove är sötare egentligen.

14

Igår hände det lite.. Som vanligt. Jag gick bort till mormor och fick lite pengar som jag egentligen skulle fått när jag fyllde år. Så jag blev 700 kr rikare. Sen säger hon att det inte alls är mycket pengar. För en fattig arbetslös är det som om Gud har hört mina böner. Inte för att jag tror på Gud, men you get the point. Efter det gick jag till pizzerian mittemot mitt lägenhets-hus och köpte en cola så att jag kunde få en 50-lapp tillbaka. Fanny skulle låna pengar så.. Senare gick jag och Oscar till konsum för jag skulle köpa Neutrogena, men det fanns ju inte där. Efter det gick jag och Oscar upp till Fanny, så Oscar kunde borsta ur mina 2 enorma tovor jag hade i håret. Nu är det jättefint igen. Och snart ska jag till Ica och hämta ut kläder.
Bara för att min katt är mysig.

13

Idag har jag hunnit vakna. Och kolla på Våra bästa år. Igår så bakade jag och Oscar kladdkaka. Det blev ju som det blev, så att säga. Idag vill jag fota, utomhus. Får se om jag orkar ta mig ut, då jag är astrött. Men det är jag förjämnan. Nu ska jag mysa med katten, och sova.

12

Idag har jag inte alls gjort för mycket. Jag skulle gå upp halv åtta hade jag intalat mig själv, så att jag kunde komma i tid på mitt möte. Bussen går 08.40 och jag skulle fylla på busskortet innan det. Så jag låg i sängen och tänkte att jag va tvungen och gå tjugo över, så att jag skulle hinna. Kvart över 8 kollar jag på klockan och går upp och tänker - awesome en kvart kvar tills jag ska gå. så jag börjar resa på mig,o tar upp mitt smink. Drar på lite puder o mascara. klär på mig. Kollar klockan igen .. Står nu : 08.23 och jag tänker; Men jag hade ju en kvart på mig typ.. Nyss ? Sen kom jag på att jag hade inte en kvart på mig, utan 5 minuter. Åh, livet är underbart när man är slut i huvudet. Efter det så åkte jag iallafall på mitt underbara möte. Kom hem och träffade Oscar. Gick till Ica och köpte ett jävla frimärke och postade brev till försäkringskassan. Så snart blir jag 8100 kr rikare, det ska bli nice.
Svar till Bea; Sure, jag har ju tid alla dagar i veckan, utom tisdagsförmiddan :) HÖR AV DIG!
Nu ska jag försöka borsta ur min enorma tova jag har i håret, vilket jag har svårt att göra. Funderar på att klippa det kortare.
Närbild, jag vet.

11

Åh, idag har jag vart med Bea. Vi va inne i stan för hon skulle posta nått papper på arbetsförmedlingen. Efter det gick vi till fiket på norr, där vi fikade med Qim/Kim/Cim. Sen lämnade vi QKCim och åkte mot akuten för Bea skulle kolla sin halsmandel. Men dom sa bara att Bea skulle ringa 1177 efter 4 och boka tid. Vilket hon inte gjorde. Sen åkte vi tillbaka till Vingåker och åkte runt lite. Sen frågade Bea om vi skulle åka iväg till Igelfors och kolla hur det såg ut. Så det gjorde vi. Kan ju säga att det va sjukt dött. Sen när vi åkte hem började det roliga. Vi mötte Beas karl och han körde nån stor sak - liknande grävmaskin som sandar u know - och jag frågade Bea ; Är det han? Och sen åkte vi av vägen. Så Robin (Som han heter) fick vända och dra upp oss ur diket. Ingen repa på bilen eller något. Jag och Bea skrattade en himla massa åt det. Sen åkte vi hem, och nu är jag hemma. Och Oscar ville ses.. Eller nu vet jag inte längre, för jag ville inte köpa cigg till honom. Men vi får väl se.

10

Idag fyllde/fyller min kära moder år. Mamma är bäst, utan tvekan. Idag har inte hänt alltför mycket. Har kollat runt på olika shetland sheepdog kennlar. För det är en sån jag ska skaffa mig, när tiden väl är inne. Blue Merle färgad ska den vara också, och namnet är redan bestämt. Men det är kanske många år kvar. Tills dess får vi se vad som händer. Nu ska jag kolla klart på CSI.
Detta är en Shetland Sheepdog - Blue merle.

9

Första gången jag uppdaterar 2 gånger på en dag. Idag har jag vaknat kvart i två. Efter det så kom Oscar hit och vi gjorde inte alls mycket. Fick även några mojje-sms från någon som jag senare ringde upp, men han/hon la på i örat på mig, och sedan vägrade svara. Mogen person. Min mamma kom sen hem från jobbet, och hade jätteont i benet. Så jag har roat mig åt att skratta åt henne när hon försökte resa sig ur soffan och såg ut som en barbamamma. Nu ska jag gå och handla mjölk, chocklad till mamma och lakrits till mig.

9

Imorgon fyller tanten år. Mamma alltså. Den 10e. Då blir lilla mamma hela 43 år gammal. Idag va jag med Oscar ett tag. Och det är allt jag gjort idag. Idag är ingen bra dag. Mår verkligen inge vidare. Inte nog med det, vissa personer fortsätter trycka ner. Och det känns ju inte heller lika bra. Men dom kommer väl på att dom gjort fel.. Nån gång.. Kanske. Nåja. Nu hade jag tänkt o sova lite, klockan är ju snart 02.00 så är väl dags. Lär ändå inte somna förrens 3-4, men.. Det gör inte mig något. Jag har egentligen inget o skriva. Men jag försökte iallafall.

7

Min mamma är stressad. Vi bor precis bredvid våran buss hålls plats, och hon kom och sa nu att hon skulle gå ut och vänta. Det är 20 minuter kvar. Så jag fick henne att vänta i alla fall 10 minuter till. Vi ska nämligen in till Katrineholm och fira min kusin. Han blir 15 år idag. Anyway, inatt fick jag sova på överkastet. Mina kära katter skulle ligga på det, och jag ville inte knuffa ner dom. Så jag va snäll. Nu tjatar mamma, även fast det är en kvart kvar. Nu går jag.
Tove får va dagens foto.

6

Idag är det 4 dagar sen jag skrev. Och jag ber om ursäkt till mig själv som är den enda som läser detta. Vilket kan vara bra på sitt sätt. På sista tiden har jag hunnit bli vegetarian, nästan slutat vara vegetarian men klarat mig igenom det, vart i Eskilstuna och.. Ja det var väl allt. Sen måste jag vill ** för att kolla upp om det stämmer, det som jag tror. Och är det så, blir det inte roligt på något vis. Jag har faktist inte alls mycket att blogga om. Jag är helt tom. Men det är ju ingen nyhet. Och jag hatar Kissie och Dessie. Men mest Paow, för hon tror att hon är så mogen. Åh, hur patetisk får en människa vara egentligen? Om Paow kunde göra världen en tjänst och bara hänga sig. Hon klagar på alla som missar ett samtal från henne. Man tycker ju att hon borde växa upp, för hon är trots allt 16 år. Usch, nu slutar jag skriva.

2

Idag fyller min kära moster år. Synd bara att hon ska bo enda nere i Malmö. Eller.. Det är ju kul och vara där nere, men tråkigt att man inte kan ses lika mycket såklart. Nåja, idag har jag och Tove inte gjort något. Vi har bara kollat på filmer som har gått på tv, och lagat mat. Det va typ lite awesome. Nu kollar vi (Tove) på Harry Potter, som jag tyvärr måste stå ut med. Synd om mig nu. Nu ska jag typ hitta nånting och göra tills det slutar.
I sommar blir det Ayia Napa med antingen Bea, Sara m.fl eller Oscar, eller allihopa! Fett mys.

1

Idag har vi vart ute i stallet, jag, min lillasyster, Nellie och Helle. (Kusin och faster.) Efter det åkte jag och lilla tönten hem till mig. Vi har inte alls gjort mycket idag, så vi får se vad som händer imorgon. Det var så ruskigt kallt ute förut så jag tog på mig 3 långärmade tröjor, 3 mjukisbraller och 3 par strumpor. Samt 1 mössa och 2 luvor.
När jag får pengar ska jag;
  • Köpa ett gymkort ffs.
  • Lägga undan till en mobil
  • Spara småpengarna i burken till solarium-tid
  • Köpa en dammsugare
  • Kolla lägenhet
Det var nog allt. Nu ska lillfisen duscha och jag ska vänta på min tur.
Tjingeling

RSS 2.0