What to do when it's pointless?

I min bok finns det en kille som (om han fanns på riktigt) är ganska awesome. Och hur underbart livet är i den boken gör det inte mindre lockande. Men då börjar jag tänka. Varför skriver man böcker om något så tragiskt och underbart som kärlek? Och visar en falsk bild av hur det kan vara? Försöker dom få oss människor att försöka hitta den där känslan dom förmedlar i boken? Försöker dom visa att det finns en till alla? Jag vill bara veta hur det ligger till. För nu vill jag hellre leva i min bok än det riktiga livet.

I LOVE IT.


Melodifestival update 4

Låt nummer 8; Peter Jöback - Hollow
Jag gillar många av Peters låtar, men denna är såååå tråkig.
2/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 7; Noll Disciplin - Idiot
Detta är Lasse Lindh i punkversion. Jag gillar.
3,5/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 6; Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
HATA. Hon försöker vara någon hon inte är, alltså en tonåring. Kan hon växa upp?
1/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 5; Anna Bergendahl - This is my life
Har aldrig gillat henne. Och denna låt får mig att vilja dö lite mer.
1/5 chokladmousse

Melodifestival update 4

Låt nummer 5; Lovestoned - Thursdays
Vi har ju ett liknande bidrag med i finalen, så det skulle inte förvåna mig om detta åker dit också. Dock inga höga poäng från mig. Jag gillar inte sånt här.
2/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 3; Neo - Human Frontier
Så wannabe-Mika. Och jag älskar Mika.
3/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 2; Py Bäckman - Magisk Stjärna
Jag vill helst inte uttala mig om denna låt. Wannabe - Ozzy Osbourne helt enkelt.
0,5/5 chokladmousse!

Melodifestival update 4

Låt nummer 1; Sibel - Stop
Jag gillar inte riktigt denna låt. Hon försöker för mycket, och har fortfarande inte hittat sin genre.
2/5 chokladmousse!

27

Jag har så mycket i mitt huvud jag skulle vilja skriva ut, men det skulle bli ett helvete då, och jag skulle vara det falskaste som existerar. Jag behåller det mesta för mig själv och berättar det som inte är lika allvarligt för min bästa vän. Det är väl så livet ska vara? Eller hur fungerar livet? Jag är bara trött på allt. Kan någon förklara hur man gör när man mår så dåligt och inte kan berätta ett piss för någon?

bästa.

26

Idag har jag vart i stan. Handlat 4 böcker, och mat för ett helt regemente. Skadar inte mig. Slipper jag gå och handla. Inte för att jag handlar då, men ändå. De är ju moder min som gör det. Kul info, huh? 
Och idag började awesome. Läste min bok. Klar på 5 timmar. Så ska börja med nästa. Men om det blir ikväll eller imorgon vet jag inte. Troligtvis ikväll. Och imorgon. Och resterande dagarna i mitt liv. BLÄH, nu slutar jag skriva.

PUSSSSS!

25

Jag glömde tillägga -  Jag förlåter dig.

25

Snart är det exakt 24 timmar sen jag skrev. Jag är så awesome med att tajma in saker. Ligger på min säng och lyssnar på gammal musik. Love it. Idag - runt 1 så har vi möte. Det ska handla om facket, och varför det är bra att vara med och så vidare. Vem vet hur det kan sluta.. Jag är ju i alla fall i tid, eftersom bussen går elva, och är framme halv tolv. Känns ju sådär lagom kul att vänta så länge. Men men, det är väl sånt som behövs göras i guess.
Tatuering om 3 veckor exakt då, och pengar om 2 veckor hoppas jag! Spännande.
Nu ska jag socialisera lite med min vän, sen ska jag sova. Ska ju upp "tidigt" (halv 10).

24

Idag är det 2 månader sen det var julafton. 2 månader sen jag träffade Malin (min moster). 2 månader och 2 dagar sen min bror fyllde 15. 2 månader sen jag hade sex. 2 månader sen jag glömde min halsduk. 2 månader sen jag spenderade en hel dag med min fader (tror jag). Mycket hände för 2 månader sen.
I april sticker jag till sälen. Jag, min FAMILJ på pappas sida, Farmor, Nellie, Noah, Helle, Micke och Anton tror jag de va. Underbart. Säkert fler.. eller färre.. Mitt minne äger ju?
Nu ska jag sluta blogga. För jag skriver om allt ovettigt som existerar. Puss och hej, leverpastej.

22

Idag är jag riktigt sur. Skulle åka med bussen in till Eskilstuna idag då. Kommer vi till Gabbetorp och bussen lägger av. Han försöker starta och starta, sen får han ringa någon på garaget i Katrineholm. Jag går då fram och säger att jag måste va i Katrineholm till tjugo över då bussen till Eskilstuna går. Han rycker på axlarna och säger : Vad ska jag göra? Jag blir så arg att jag blev lite teary då. Gick iaf och satte mig på min plats igen, om hopp att jag skulle unna få taxi beställd, eller en tågresa av dom. Efter en halvtimma i Baggetorp kommer den andra bussen då och hämtar upp oss. Då frågar en kille som också skulle till Eskilstuna hur det blir. Han rycker på axlarna igen.
Så åker vi in till Katrineholm då, och när vi är framme säger han (och ger mig lite hopp ett tag) att han ringt till någon och pratat. Jag frågar vad han menar och han säger att nästa buss går 1. Jag säger att jag måste vara i Eskilstuna innan 12. Han säger: Du ska inte bli arg på mig, det är inte mitt fel. Jag säger något i stil med att det inte är hans fel, men att han kan ringa och kolla hur han ska lösa detta. För det  är inte heller mitt fel, som han verkar få det att tro. Han ger mig något nummer, som jag ignorerar. Orkar inte lyssna på honom längre. Han fortsätter prata. Jag sätter mig utanför på bänken, grinar, och röker bort min frustration. Fick vara ute ett bra tag oxå så jag fryser fortfarande. Detta va mellan 09.00-10.30. Tack Busschaufören att du förstörde min braiga dag.

22

Idag ska det bära av mot Eskilstuna och Louise. Va ju sååååååååå länge sen jag var där *hosthost*. Ska iaf till Make-up store. Fick presentkort där som jag ska använda nu. Sminkkurs + smink för 495 kr. Det gillas. Vad det blir vet jag inte..  Återstår att se.. Gah, snart 18 mars. Spännande. Tatueringstid då. Halv 2 ska jag vara där. Eller jag lär ju va där strax innan 1, för Louise ska tatuera sig innan. Ska bli sååå awesome!
18 mars idag tack. (Vad jag ska göra återstår att se, för er som inte vet)

Melodifestival update 3

Låt nummer 8; Crucified Barbara - Heaven or Hell
Finally..
4,5/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer 7; Darin - You're out of my life
Jag undrar om han är stolt över att vara en småbarnsfavorit. Om han gillar små 12-13 åringar.
För jag gillar iallafall inte honom. Alltså hans musikval. Hans röst är pretty awesome. Jag menar - hade man en sån, hade man ju inte tagit den för givet.
Men låten var inte så bra. Och han ser ruskigt sliten ut nu. Det blir inga höga poäng för honom, men han lär nog gå till final i guess.
2/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer 6; Timoteij - Kom
Det va ju lite sväng i denna låt. Den gissar jag på att den går till Andra Chansen.
2,5/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer 5; Getty Domein - Yeba
UTLÄNDSKA BIDRAG I SVENSKA MELODIFESTIVALEN KAN TA SIG.
0/5 kladd i ballerinakakan
(ingen bild)

Melodifestival update 3

Låt nummer 4 ; Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek
Långtråkig. Jag går och skiter så länge.
1/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer 3 ; Elin Lanto - Doctor Doctor
Jag ogillar henne. Inte henne.. Men hennes röst.. Och hennes val av musik. Men hon är ruskigt fin. That's all.
0,5/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer 2; Johannes Bah Kuhnke - Tonight
Han hade ingen bra röst. Han ser ruskigt stel ut. Jag gillade inte denna balad-pop-whatever det nu är.
1,5/5 kladd i ballerinakakan

Melodifestival update 3

Låt nummer ett; Alcazar - Headlines
Jag har tippat på att denna går vidare till andra chansen. Helst till finalen för jag älskar dom, men med tanke på att dom borde vunnit sist och inte gjorde det, så tror jag inte Sverige gillar min musikstil. Bra början.
3,5/5 balerinakaka-kladd

20

Jahop. Igår bloggade jag inte. Hade inte tid eller ork eller lust till det. Har jag inte idag heller. Men jag gör det ändå, för jag har mer läsare nu än vad jag ever har haft. Vilket är läskigt. HIHIIH SMAJLIS! Ikväll är det melodifestivalen. Och jag fortsätter med mina updates som vanligt mellan låtarna och slänger in en liten fin gissning i slutet.
Men det är då, och det här är nu! Hoppas ni mår bra!

18

Idag har jag och min kära kära vän Louise vart och bokat tatueringstider. Jag ska tatuera in krimskrams och hon ska tatuera in kramskrims. Alltså jag orkar inte förklara. Och Louise velar mellan 2 st. Så vi får se hur det blir.
IDAG ÄR DET EXAKT EN MÅNAD KVAR. Jag ser fram emot det.
Efter att vi bokade tid, eller innan, så var vi på make-up store och bokade tid. Sen skulle vi till Felgiganten, men då skulle Louise missa sitt jobb. Vilket INTE är ok. Så blir Felgiganten senare idag, och efter det ska vi nog inte göra så mycket mer. Jag lär väl åka hem, sen inget mer. Nu ska jag kolla på OS, snygga karlar på tv. Snowboard <3


17

Jag har ingen dator. Så jag ber om ursäkt för min underbara uppdatering. Just nu sitter jag hos Louise. Imorgon ska jag byta ut min trasiga datorsladd. Sen bär det av mot Make-up store samt Blue Lotus. Kolla tatueringsgrejset Louise lämnade in åt mig. Kostar det under 4, så gör jag den om 3 veckor. Känns bra. Eller ja, beror ju på om dom har tid då. Men jag menar det är då jag har pengar.
Kul att jag fick mejl idag när jag hade landat här i E-tuna om att vi visst hade möte imorgon och inte på Torsdag som dom först sa. Det är ganska så ruttet att dom säger det med så kort varsel.
Så dit ska jag inte imorgon. Vilket kostar mig 135 kr. Men det är helt och hållet deras fel.
Jag ogillar det skarpt. Nu ska jag tråka tills jag blir trött.

Och Louise hade inga roliga bilder, så detta blev ett bild-löst inlägg.

14

Alla hjärtans dag ska tydligen vara idag. Jag ser denna dag som en av alla andra. Varför ska just denna dag vara så speciell? Har någon en fin berättelse om varför så tveka inte att skicka in. (Och nej, jag tycker inte det är speciellt även när jag är tillsammans med någon). Anywäjz, idag har jag inte gjort så mycket. Tagit kort på kort när jag va liten (har ingen scanner). Sen har jag gått ut med Knutte. Seeeeeeen... har jag nog inte gjort så mycket mer. Eller jo - färgat Tove's hår. Men de va ju ingen biggie.
Nu ska jag sluta blogga. För jag är lika tom i bollen som en fotboll. Eller ja - där finns det ju luft. Jag har vakuum.

14

Är sjukligt besviken.

Melodifestival update 2

Mina gissningar;
Direkt till final (Nr1) : Låt nummer ett, Erik Saade - Manboy
Direkt till final (Nr2) : Låt nummer fyra, Highlights & MiSt - Come and get me now
Andra Chansen : Låt nummer 6, Andreas Johnson - We can work it out
Andra Chansen : Låt nummer 7, Kalle Moreus & Orsa Spelmän - Underbart
(Joker; Låt nummer 5, Pauline - Sucker for love)
Inte enligt mig. Vad jag tror att svenska folket röstar alltså.

Melodifestival update 2

Låt nummer 8; Hanna Lindblad - Manipulated
Aldrig hört talas om människan. Jag gillade inte henns försnack heller. Men det var ju lite fart i denna låt. Finally.
Dock va inte hon bra någonstans. Inte låten heller för den delen. Tar man bort henne från scenen och hennes röst från låten tror jag man har en helt ok låt. Nej, fy skäms!
2/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 7; Kalle Moreus & Orsa spelmän - Underbart
Jag gillar inte honom. Jag gillar inte Lejonkungs-inspirerade låten heller.
Fortfarande inte sämre än Dogge.
1/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 6; Andreas Johnson - We can work it out
Rösten är ju så Bono/Robbin Williams/R.E.M. Vilket är en bra grej.
Men låten är ju inte alls så bra. Låter som nästan alla hans låtar som han ever gjort. Fast det var mer power i denna.
Slutresultatet ;

2,5/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 5; Pauline - Sucker for love
Jag har inte gillat hennes tidigare låtar, så det var inte någon överraskning att jag inte gillade denna låt.
Hennes frisyr är ful, hennes klänning är ful, låten är inte bra. Men det blir ändå bättre betyg än Dogge, tyvär.
1,5/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 4; Highlights & MiSt - Come and get me now
Ja, dansbandskampen var det ja. Denna lär alla dansbands-tokiga älska. Jag diggar den lite. Men jag får det. För jag är söt. Men de va lite fart i den. Inte bara dansband. Mixar man om den lite blir den nog en skön party-låt. Nu är det bara dålig röst och Nananana.. Duger.
2,5 / 5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 3; Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut
Låten var inte bra. Men hon är bra. Jag har inget mer o säga.
1/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Låt nummer 2; Andra Generationen & Dogge Doggelito - Hippare Hoppare
Gillar inte låten. Inte nånstans. Lägsta betyg hittils.
0,5/5 hallonmoln

Melodifestival update 2

Gillar fortfarande inte programledarna.
Låt nummer 1; Erik Saade - Manboy
Han har ju utseendet. Och dialekten. Och klädseln. Och rätt folk som skrivit låten. Men har han rösten och låten?
Kan ju säga att han är garanterat en flickfavorit. Och jag diggar låten. Men inte texten.
2,5/5 hallonmoln

11

Sådär. Då är min dag klar och jag får sova när jag vill. Kan alla bara påminna mig imorgon att mejla. Bara mejla!
På tal om det. Jobbet på grönan - didn't get it. Jag dog inte, men de va tråkigt. Nu ska jag vänta tills 01, då jag kan tanka skins. Jag är glad egentligen. Bara trött.

11

Har hunnit städa, dammsuga och lagat mat hittills. Förstår inte hur Kenza kunde vinna årets modeblogg på finest-galan igår. Hon bloggar ju nästan om allt annat förutom mode. Dollyblond skulle vunnit. IMO. (in my opinion)
Jaha, nehe. Idag ska jag sola. Sen händer det nog inte så mycket mer. Snart är det vår. Cant wait.

10

Är det meningen att alla ska få bete sig som fittor bara för att jag säger vad jag tycker? Trött på idioter, trött på folk som är mer patetiska än vad jag är. Vilket är svårt att vara. Men några få har lyckats. Och jag vill säga grattis till er. Så.. Grattis.

9

Jag har egentligen inget att skriva. Jag är tom inombords. Känner mig känslolös eller bara.. Helt bedövad av allt som världen har åstadkommit. Eller världen. Man är så instängd i lilla Vingåker att allt kretsar runt här. Här kan man knappast skaffa nya vänner, för alla här har hört något om den ena och så vidare. Så var vi där vid rykten igen.
Nu ska jag lyssna på The Temper Trap och njuta. Jag är tom. Jag är jag.

9

Har tänkt på en ganska fjompig sak. Jag tycker det är det iallafall. Jag menar; här sitter jag, i min säng, knappt några vänner och wajnar om det. När jag kan ta tag i det själv, lämna min dator ifred och bara försöka skaffa nya vänner. Är det verkligen så svårt att skaffa vänner i dagens samhälle? Ska man verkligen tro på alla rykten man hör angående hur falska och opålitliga alla är? Eller ska man verkligen bilda sin egen uppfattning om precis varje enstaka människa? För jag erkänner; jag har lyssnat på rykten, ignorerat dom och sedan har det visat sig att det har varit sant. Då blir det en aning svårare enligt mig att skaffa vänner då man tror mer och mer på rykten. Jag vill inte lyssna mer på rykten.
Jag gör slut med rykten från och med nu.

8

Jag är så sjukt trött på falska äckliga människor. Sånt folk som säger att man är en viss sak, men inser inte själva att dom är det. Och så trött på min förbannade äckliga dator. Jag hoppas jag får en fet paycheck snart, så jag kan köpa en ny. För den här ska jag kasta bort och aldrig mer använda. Och äckliga telia. Jag önskar att de va ok att hota dom till livet ibland. Dom har dragit ner på min hastighet efter lite mer än en vecka. Blir irriterad. Hatar felia. Hatar "omogna" människor.
Dumma regnbågsponnie.
Me unt Bea i fredags.

7

Idag har jag vart så äckligt slö så det existerar inte. Det var till och med nära på att jag inte bloggade. Men jag ångrar mig. Jag ger upp min Veckans.. Och gör så att det bara blir ETT tema. På söndagar, starting next sunday, så ska jag bara ha Veckans favorit. Thats all.
Någon som har något tips på hundar? Jag vill sååå gärna köpa hund, och det ska jag göra när jag flyttar. Vilket kanske blir snart. Eller inte snart. Återstår att se. Tipsa om hundar! DIRR!

Melodifestival update

Låt nummer 8; Salem Al Fakir - Keep on walking
Jag har stora förväntningar på denna snubbe. Hans röst och tidigare låtar har satt ribban högt för idag. Och detta var dagens bästa låt. Jag hoppas verkligen att han går till finalen. Jag röstade faktist på Salem. Han levde upp till mina förväntningar och lite mer. Om han läser detta - MARRY ME.
4,5/5 lakritspluttar

Melodifestival update

Låt nummer 7; Frispråkarn - Singel
Okej, Håkan var hans namn va? Alla förstår nog att han är singel nu.. Och alla förstår nog varför oxå. Låten var inte bra någonstans. Beatet va bra, men det är ju inte bara det man ska lyssna på.


1/5 lakritspluttar

Melodifestival update

Låt nummer 6; Jessica Andersson - I did it for love.
Tråkigare människa inom musikbranschen får man nog leta efter. Jag hade förväntat mig att hon borde ha insett nu att detta är en genre hon kört så enormt många gånger. Det är tur att bruden är vacker. Annars hade inte betyget vart så "högt".

1,5/5 lakritspluttar.

Melodifestival update

Låt nummer 5; Anders Ekborg - The saviour
Har aldrig gillat honom. Men denna låt va väl bättre än den förra iallafall. Har inte så mycket att skriva om honom, då jag försöker undvika människan så mycket jag kan.

2,5/5 lakritspluttar

Melodifestival update

Låt nummer 4; Pain of salvation - Road salt
Kan inte säga annat än att hans röst var underbar. Men det var allt. Låten sög riktigt hårt. Fy, Eskilstuna-bor!

1,5/5 lakritspluttar.

Melodifestival update

Låt nummer 3: Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot.
ÄNTLIGEN en låt med lite fart i. Inte nog med att hennes röst är bland den bästa som lär vara med i denna tävling, hon ser ju grymt bra ut också. Framträdandet var bra.
3,5/5 lakritspluttar


Melodifestival update

Låt nummer 2: Jenny Silver - A place to stay.
Denna låt var inte så mycket bättre än Olas. Och jag menar. Vad är det med hennes hand? Den verkar leva sitt egna liv. Nej, låten var allmänt jättetråkig.
1/5 lakritspluttar.

Melodifestival update

Tänkte uppdatera under hela melodifestivalen. Och hittills är programledarna värdelösa. Men det kan ändras under kvällen. Jag väntar nu på att Ola ska öppna hela festivalen.  För han är ju först ut och eftersom jag tycker om sån musik, kan det nog bli bra.
Låt nummer 1: Ola - Unstoppable. Inte bra någonstans. Jag skäms över att jag skrev det jag skrev om honom. Den lät precis som Sara Barrelius eller va hon heter med låten Love song. Skäms Ola!
Du får 2/5 lakritspluttar.

6

Alltså jag är så awesome, så jag tog en ibumetin INNAN jag skulle lägga mig. Så idag mår jag bra. Honestly. Idag händer inget. Oscar ville ju komma över ikv. Men han vägrar ju svara i tele, så jag skiter i det. Ska väl bara städa och sånt här hemma. Nej okej, nu ljög jag.
Och så blir jag så trött på folk som aldrig fattar vinkeln. Jag menar, hur svårt kan det vara? Och behöva ljuga? Men dooh, inte så att jag avlider om nån säger nej, jag vill inte. Hm.. Nåja. Igår va ju jag och Bea ute i Baggetorp för hanna hade 20årsfest. Det va ganska dött, men helt ok. Och Hannas tuttar försökte hoppa ur klänningen hela tiden. Nåja, nu ska jag.. ligga kvar i sängen och inte göra något. Har bara inget att skriva.

5

VÄN
är ingen mindre än självaste Bilgraven.
Eftersom Bea är så klockren med sina plötsliga ljud samt roliga uttryck.
Veckans vän går till;
Beatrice Bilgrav.

5

Idag har jag ganska mycket att göra. Jag ska sola, jag ska äta, måla naglarna, polera naglarna, sminka lillasyster, sminka mig själv, göra en fläta, handla och lite andra småsaker. Hoppas nu bara att tiden räcker till. Men det ska nog inte va några problem, right? Jag menar, om jag börjar om typ en timma har jag ju 9 timmar på mig ungefär. Ja gud ja, allt hinner jag med. Hoppas bara flätan funkar. Om några timmar dyker Veckans.. upp. Idag är det fredag, så idag är det Veckans Vän som står på schemat. Smell ya'll laters!

4

Åh, så mycket jag uppdaterar. Tänkte bara meddela min outfit för imorgon. Det blir Spetsbody, Bustier, Kjol, Nyinköpta kavajen, nyinköpta armbanden, guldigt pimpat halsband, och om jag lyckas - en fiskbensfläta.
Lägger upp en bild imorgon på vad jag ska ha på mig. Nu slänger jag upp en random bild på en fiskbensfläta så alla ser hur det ser ut. För dom som inte vet alltså. Om jag lyckas kommer jag se awesome ut. Thats all for now.

4

Raggningsreplik!
På torsdagar blir det raggningsrepliker, as you may notice.
Veckans lyder såhär;
Som jag bäddar, får du ligga.

4

Jag har fått många frågor angående grönan. Och nej, dom ringde inte, så jag har mejlat dom igen. Så vi får se vad som händer. Jag vill ju hellre till Göteborg i sommar.
Idag, eller.. Senare idag drar jag upp en ny kategori. Det blir så tråkigt att bara köra samma race varje dag. Så från och med idag blir det en "Veckans.."

3

WOAH. Har solat idag. Så jävla skönt. Blev bara 20 minuter, men jag är jättefin nu. Ska snart duscha, för jag fryser så mycket oxå. Det är jämt kallt här. Jätteirriterande. Jag har inte så mycket mer att skriva. Hörs imorrn, eller senare.

3

Dom har inte ringt ännu. Jag är gör-nervös. Ingen aning om vad jag ska säga, vad dom tänker fråga och så vidare. Jag hoppas bara att det går bra och jag inte är för.. nånting.
Idag händer det absolut ingenting. Jag ska bara vänta på samtalet sen går jag ner oc h solar ett tag. Blir nog 25 minuter tror jag. Skönt. Dock skulle jag vilja sola med strumporna på, för mina fötter blir aldrig varma i solariet. Men hur snyggt skulle det vara egentligen? Inte någonstans. Nu ska jag kolla runt lite på nätet om jag ska beställa nånting.

2

Imorgon ringer Grönalund mig. Läskigt. Och idag hade jag ju möte i Katrineholm. Så satt på det i någon timma. Sen gick jag och köpte bröd, sen hem till Carina. Där åt jag frulle och gosade lite med Knutte. Vad mörkhårig han har blivit. Efter det gick jag upp på Tobias rum och la mig i sängen, för jag frös så jävla mycket. Sov i nån timma. Sen kommer Carina upp och väcker mig och pratar. Om vad kommer jag inte ihåg för jag va så trött. Efter det gick jag upp, och fixade lite. Gick ner på stan för att hänga lite med Malin. Vi gjorde typ.. Absolut ingenting. Åkte hem och handlade bröd. Så när jag ska gå in i min lägenhet kommer jag på att jag har ingen nyckel. Och mamma är på jobbet. Så jag fick frysa i den kalla trappen och vänta på att hon skulle lämna en nyckel. Hur kan man vara så klantig? Nåja, jag lyckas med det iallafall.
Nu funderar jag på att sova lite. Återstår att se vad som händer. Oscar kanske hör av sig. Men jag är för trött för något. På torsdag ska jag vara med Bea. Awesome.
serious face.

1

Idag har jag vaknat. Gjort mig iordning. Dampat på mamma som dampade på mig. Åkt till stan och vart med Henke. Vi kollade på nån rutten film.. Eller okej, lite bra var den. Kommer inte ihåg va den hette dock, så den är inte värd det. Efter det satt vi mest o prata om allt möjligt. Det va lite kul. Nu ska Linus sova, så vem ska nu hålla mig sällskap och vara lika awesome?
Nu blir det John Mayer, Across the universe och msn resten av kvällen.

RSS 2.0